Epic Drama в настроение за Хелоуин

OFFNews 14 октомври 2020 в 08:45 3189 0

Снимка Epic Drama

Два нови сериала по Epic Drama ни настройват за Хелоуин! Черната комедия в шест епизода „УМРИ ЗА СНИМКА“ дебютира на 16 октомври в 22:00 часа, „Случаят „Енфийлд“ в три части, по действителни събития, пристига точно на Halloween!

Умри за снимка

От петък, 16 октомври, в 22:00, повторение: събота, в 22:55

Актьорите в главните роли - Майкъл Смайли, Кeр Лоугън и Айлийн О'Хигинс, са известни както от телевизионния, така и от големия екран с участията си в Game of Thrones, "Черното огледало" и "Лутър", както и във филми като "Мери, шотландската кралица", "Другата Болейн" и "Краят на света".

Дъблин 1880 г.: Фотоапаратите поевтиняват и страната се изпълва с фотографски студиа, но замира практиката на възпоменателната фотография - портретна фотография на наскоро починали хора. Известният възпоменателен фотограф Брок Бленхаргасет се опитва да съживи бизнеса си след инцидент и има нужда от помощта на ентусиазирания си нов помощник Конъл Молой и отчуждената си племенница Нанси Викърс.

След бурно начало, служебните им взаимоотношения започват да се развиват, но изглежда нещо по-зловещо се включва в играта на фотографията на смъртници. Разследванията на детектив Фредерик Ригън в Дъблинския замък предполагат, че убиец може би се възползва от новопоявилия се вкус към друг тип възпоменателна фотография, а именно - снимки на хора в смъртна агония. Броят на труповете се увеличава и Бленхаргасет, Молой и Нанси трябва да попречат на намеренията на убиеца не само да съсипе бизнеса им, но и да ги погуби.

Черната комедия „Умри за снимка“ е по Epic Drama всеки петък в 22:00 с повторение в събота и вторник от 22:55 часа. От 16 октомври.

Случаят "Енфийлд"

От събота, 31 октомври, Хелоуин, в три вечери, 22:00

Екипът на поредицата получи номинация за наградите "БАФТА" 2016 за най-добър мини сериал и най-добра поддържаща актриса (Елинор Уортингтън Кокс). Участват някои от най-обичаните британски актьори, сред които Тимъти Спол, познат от "Хари Потър", "Речта на краля" и "Мистър Търнър", както и Матю МакФейдън от „Гордост и предразсъдъци“ и „Робин Худ“.

Адаптация на книгата на Гай Лайън Плейфеър "Къщата е обитавана от духове", смразяващата драматична поредица от три части представя ужасяващи и странни реални събития, които се случват в обикновена къща през 1977 г. В сърцето на историята е Джанет Ходжсън, 11-годишно момиче. Тя е измъчвана от паранормални явления... или поне в това й се иска да повярват всички и особено Морис Грос - изследователят, който се опитва да я защити от странните тъмни сили, надявайки се така да се примири с ненавременната смърт на собствената си дъщеря.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.

Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.

За пълната програма на канала следете https://www.epicdrama.bg/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови