Efirbet съветва: 5 начина да използвате Bet365 app за залози онлайн

OFFNews 12 октомври 2022 в 13:53 532 0

Bet365

Снимка Bet365

Bet365 app

Букмейкърите у нас, които предлагат мобилно приложение на своите потребители, далеч не са малко. Забелязва се обаче, че Bet365 са изключително ценени от своите потребители именно заради тази възможност, която предоставят. В настоящата статия ще можете да разберете пет начина за използване на Bet365 app от Efirbet, на които да се наслаждавате ежедневно, за да печелите по-добри суми и да се забавлявате. Така че не спирайте дотук и вижте за какво говорим.

Bet Builder

Знаем, че колонките често може да са фатални за намеренията да припечелим, тъй като комбинирането на повече спортни срещи увеличава риска от грешки. Далеч по-лесно е да предвидим развоя на един мач и да вложим своите усилия в тази насока. Това важи особено с пълна сила за всички, които използват мобилна апликация на своя букмейкър, в случая на Bet365. Те са напълно наясно с това и предоставят една изключително добре разработена функционалност за тази цел – Bet Builder.

Чрез нея може да комбинирате до 10 селекции от един и същи мач, включително брой голове, размяна на голове, краен изход, залози за първо и второ полувреме, за индивидуални играчи и други. Опцията гарантира голям потенциален приход и възможност да се съсредоточите само върху един дуел.

Бонус при множествен залог

Освен вече споменатия Bet Builder, който набира доста популярност, класическата колонка не бива да бъде пренебрегната. В рамките на сайта на Bet365 може да съставите множествена комбинация, включваща селекции за 15 различни мачове. Това е доста рисковано начинание, но ако вземе да уцелите, то печалбите може да са внушителни.

Брандът обаче е гарантирал възможност печалбата да е още по-сериозна. Това е постижимо чрез специалния бонус, който получавате, ако комбинирате определен тип знаци в рамките на колонката. Основно важи за селекциите за краен победител, а ако комбинирате до 10 такива, може да получите 50% отгоре на стандартната максимална печалба.

Дългосрочни залози

Ежедневните футболни предложения гарантират по-бързи и по-чести приходи, но понякога търпението трябва да е на първо място. От тази гледна точка, дългосрочните залози ви дават възможност да познаете изхода от първенства и турнири, които ще се развиват с месеци. Предимството е, че 1-2 издънки не са фатални за крайното класиране на даден отбор, тъй като всичко може да се навакса в останалите срещи. Същевременно обаче чакането може да е дълго, а не всеки има толкова здрави нерви. Въпрос на приоритети и настройка.

Ранно изплащане

Колко често ви се е случвало да видите как тимът, на който се заложили, пропилява солиден аванс в резултата, което обърква и вашия залог? Bet365 се е заел да помогне за намаляване на тези сърцераздирателни сцени. Това е възможно чрез функционалността „Ранно изплащане“. С нея, ако даден футболен отбор вземе два гола аванс, даден баскетболен състав поведе с 20 точки или тенисист поведе с 2:0 сета, тогава автоматично ще се счита, че залогът ви е печеливш. Имайте предвид, че това важи само за някои определени първенства, но особено по отношение на футбола портфолиото на бранда се разширява постоянно.

Както видяхте, Bet365 имат много добри опции, подходящи за всеки играч. Със сигурност тяхната мобилна апликация си струва вниманието, а това е само началото. Още редица предложения и възможности могат да бъдат открити, ако изберете именно този букмейкър. Така че не отлагайте забавлението за утре.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови