Джеймстаун или как три жени опитомяват Америка

OFFNews Последна промяна на 29 януари 2019 в 00:10 3721 0

Снимка Epic Drama

Тази вечер от 23:00 часа по ТВ канал Еpic Drama, веднага след втори епизод на минисериала „Госпожа Уилсън“ от 22:00, можете да проследите и втори епизод и на сагата „Джеймстаун“.

Сайтът на ТВ канала дава безплатна възможност да наваксате с пилотния епизод на сериала на www.epicdrama.bg/watch-now. Това не е онлайн услуга за видео по поръчка, чрез която да гледате целия сезон на сериала. Epic Drama е традиционен ТВ канал, който достъпен без допълнителна месечна такса чрез VIVACOM TV, както и в мрежите на A1 България, НЕТ1, Телекабел, NetWorks, ТВ САТ Ком и Силистра ТВ.

Вирджиния, 1619 г. Британската колония Джеймстаун се намира сякаш на края на света. В продължение на 12 години тя е заселена само от мъже, но статуквото се променя, когато първите жени акостират в зашеметяващата пустош. 

Подгответе се „Джеймстаун“ да стане новата ви любима сага тази година, тъй като вече са заснети три сезона. Сериалът проследява съдбата на три жени - Верити (Ниам Уолш), Джослин (Наоми Батрик) и Алис (Софи Рандъл), които се опитват да изградят живота си в новата колония.

Верити (в ролята е Ниам Уолш, най-телевизионното от трите свежи лица тук, позната ви от Jekyll & Hyde) - пристига в „Джеймстаун“ в търсене на бягство от проблемното си минало и когато се изправя лице в лице със съпруга си, притежател на гостилницата, изпитва страх, че е направила ужасна грешка като е напуснала Англия. Непокорна, невъздържана, с войнстващо негодувание срещу всякаква несправедливост, Верити бързо влиза в пререкания с властимащите в града. Скоро, обаче, осъзнава истинския потенциал на тази красива земя, както и че за да остане част от тази общност, трябва да защитава тези, които обича.

Джослин (в ролята е Наоми Батрик от сериалите „Един много английски скандал“ и Crossing Lines с Том Влашиха) е с по-високо социално положение от повечето жителки на Джеймстаун и може би най-лукавата в селището. Изтънчена, но с неутолима жажда за власт, тя няма да позволи на някакъв си патриархат да провали плановете й. Пиперливият й език прикрива уязвимост и тайна, която заплашва да я погуби. Съпругът й Самуел е ковчежник на компанията, който има положение, но е прекалено честен, така че на нея й се налага да бъде по-изобретателна, за да повлияе на напредъка му по свой начин.

Алис (в ролята е Софи Рандъл, позната ви от „Остри козирки“/Peaky Blinders, както и „Бодигард“, за който Ричард Мадън миналата седмица взе „Златен глобус“), фермерско момиче от Норфолк, не е развълнувана от новия си дом. Когато е неописуемо наранена от предопределения ѝ съпруг, тя трябва да потърси справедливост в един свят, силно предубеден срещу нея и жените изобщо. Определена за непоколебимия Хенри Шароу, на Алис сякаш й предстои нерадостна съдба, но тя намира своя причина да продължи напред. Чувството й за справедливост и находчивостта й ще й гарантират сигурно място в сърцето на общността.

Пълният с обрати сюжет проследява живота на новите пришълки, които правят светкавично впечатление и се озовават в нов свят на любов, желания, власт и оцеляване. Любовни триъгълници, разгорещени вражди и свирепа конкуренция създават конфликти за обитателите, обединени от категоричното си желание да оцелеят и преуспеят в новия си живот.

Епизодите на „Джеймстаун“ се излъчват премиерно в неделя от 22:00 ч.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, изцяло преведен на български, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал. Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови