ДНСК: На Алепу всичко е законно, багерите не са в нарушение

OFFNews 05 март 2019 в 14:21 2775 1

Няма установени нарушения на плажа "Алепу", там не се извършва строителна и монтажна дейност, а само брегоукрепване.

Това обяви началникът на Регионалната дирекция по национален строителен контрол - район "Югоизточен" Милен Ненчев, цитиран от бТВ. Днес той инспектира на място обекта, след сигнал от граждани, че през почивните дни се излива бетон и е възобновено строителството на вилен комплекс.  

Проверката бе предизвикана след сигнал от граждани, че през почивните дни там е възобновено строителството на вилния комплекс и на брега се излива бетон.

През януари проверка на строителния контрол установи, че едновременно с укрепване на свлачището е започнало и строителство на курортно селище.

След сигнала сега, че се строи през почивните дни, работниците бяха пуснати в почивка. Рано сутринта и последният камион напусна обекта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6023

1

proneed

05.03 2019 в 17:11

В нашата мила родина разумните хора са малко в сравнение с корумпираните и алчни за лични облаги политици, общински служители, кметове и членуващи във всякакви комисии инспектори. Нищо природно не оставате за поколенията след нас. Надявам се природата да си върне един ден това, което сте и отнели.
 
X

Да помогнем на украинските деца!