Дигиталният портфейл, който следи да не правиш излишни харчове

MyFin – Личен бюджет улеснява финансовите трансакции и контролира разходите

OFFNews Последна промяна на 24 септември 2021 в 16:42 455 0

Всеки от нас знае колко пари на месец получава. Не всеки обаче знае колко точно от тях му остават за харчене след обичайните разходи до следващата заплата. Нерядко се случва така, че точно онази чанта на витрината или изненадващ ремонт на колата, или пък непланирано пътуване за уикенда, да ни „зануляват” до следващата заплата. И ако за създаването на нов бизнес едно от основните правила е „локация, локация и пак локация”, то за личните средства е „планиране, управление, контрол”.

Давайки си сметка именно за този важен принцип, дигиталният портфейл MyFin добави нова модерна функция – т.нар. Личен бюджет. Платформата за бързи парични преводи и онлайн разплащания, собственост на Fibank, е сред предпочитаните разплащателни продукти на българския пазар. Стартирала преди едва година, днес тя се радва на хиляди потребители. Това, освен престиж, налага и отговорности и постоянна модернизация. А когато говорим за модерен лайфстайл, задължителна част от него е именно и MyFin.

Посредством неговия „Личен бюджет” средствата се управляват и проследяват лесно. Събирайки всички финансови операции на едно място, включително и комуналните сметки, потребителите вече могат прецизно да планират разходите си, а подробният анализ е чудесен помощник за по-стриктно придържане към планирания бюджет. Новата функционалност позволява да имаме контрол на разходите си и да ги разпределяме по типове на трансакциите, да правим различни категории спрямо нуждите си, както и да виждаме тенденциите в разплащанията и спрямо това да залагаме бюджетни цели.

Допълнителен бонус е, че наближавайки прага на заложените предварително разходи, MyFin изпраща нотификация.

От официалния старт на дигиталния портфейл през ноември миналата година досега редица известни личности станаха негови посланици – Лъчо и Тото от „СкандаУ” му посветиха песен, Иван Тишев ни показа един свой ден, в който MyFin е негов личен спътник, YouTube сензацията с над 1 милион последователи Слави от The Clashers раздаде три Garmin часовника в специална игра, а с помощта на АйдеБГ бе създаден конкурс за „ДИЗАЙН НА ДЕБИТНА КАРТА ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ" с три парични награди.

От MyFin разкриват, че кроят още куп интересни колаборации и изненади. Каквито и да са те, сигурни сме, че ще бъдат свежи, модерни и вълнуващи!

Признаваме си, нямаме търпение скоро да разберем.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови