Дават на общините асфалт втора ръка, за да си кърпят дупките

ОFFNews Последна промяна на 12 май 2015 в 19:39 3093 9

Лиляна Павлова.

Снимка БГНЕС

Лиляна Павлова.

"Фрезованият при ремонтните дейности по магистралите асфалт ще бъде предоставен на общини, за да се подпомогнат ремонтите на тяхна територия на пътни участъци, които са в много лошо състояние", заяви Лиляна Павлова на брифинг в Агенция „Пътна инфраструктура“, предаде "Фокус".

Така ще подкрепим местните власти в процеса на поддържане и обезопасяване и на общинските пътища, каза още тя и допълни, че това е стъпка в посока осигуряване на все повече инвестиции в качеството на пътната мрежа в страната в дългосрочен план.

Предвид ограничения бюджет и невъзможността да бъдат предоставени допълнителни средства за рехабилитация на четвъртокласната пътна мрежа, фрезованият от ремонтите по автомагистралите материал, който ще бъде около 60 хил.куб.м, ще може да бъде използван за изкърпването на малките пътища.

Местните власти, които желаят да получат материала, трябва да заявят това в Националното сдружение на общините. То ще събира и обобщава заявките като приоритизира най-спешните обекти.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.05 2015 в 08:13

Браво добра идея

13.05 2015 в 07:04

Червенушко, и тук не позна - точно както и с асфалта ПЪРВО качество. Никога не съм гласувал за ГЕРБ. А това, че няколко павиана като теб с по три неврона в тиквите си са ми наслагали минуси, може само да ме радва! :)

12.05 2015 в 23:04

@бати владко, а бе мога ли да ти отпраша едно куешчънче,ПЛИТКОУМЕН ГЕРБЕР НЕПОРЪБЕН, що не се запиташ поради что плюсовете на твоите коментари главоломно се изпаряват за сметка на увеличените ти минуси.след всяка изява на твоя идол БОКО КОМПИРА под всяка тема която коментираш нещата набират страховити размери.........очаквам в средата на лятото особено ако има НАГЛОСТА да пипне тока......сценария да се повтори.....“пуч...високо кръвно....правителствена болница....посещение на Неофит...Ходжата....ти си знаеш....нали:)
А за малко да забравя, обръщение от трибуната на парламента как е разбрал за опит да го думнат от страна на....Дилиянчо:):):):):)..ортака на КОМПИРА бе.....ДЕБИЛ.....захапа ли ми интимната мисъл или типично по герберски семафора ти свети....ЧЕРВЕНО:):):):)

12.05 2015 в 23:00

Уточнител, освен бошлафове друго не съм и очаквал от теб... :)

12.05 2015 в 20:55

Право думаш, батевлади, кражбите едвам се виждат от струпаната техника за ремонти на пътищата още на първата година след като са построени. Или ремонтирани.

12.05 2015 в 20:31

Червенушко, къде прочете за асфалт първо качество, бре, душа? Или пак не си си пил хапчетата? Първо качество е само твоята кретения, на нейния фон всичко останало бледнее! :)

12.05 2015 в 20:24

Аз само да попитам....Лилиту носила ли е помия на.....прасетата и дали и тя като либето й е гладувала до.....30 години:):):)

И м/у другото, асфалт....ПЪРВО качество има ли, изобщо:)

Щото по нашите пътища не си личи да вирее такова животно:):))

12.05 2015 в 20:15

Уточнител, би ли уточнил къде видя кражби в цялата работа?

12.05 2015 в 19:53

Отлично, узаконяваме кражбите и ги правим мейнстрийм.

Гарантирано от герб.