Човекът - паяк предложи сам да плати издирването с хеликоптер на Боян Петров

OFFNews 10 май 2018 в 18:11 20342 3

Снимка facebook.com/ivan.kristoff

Иван Кристоф, известен като Човекът - паяк, предложи да плати издирването на Боян Петров с хеликоптер.

"Ето банкова сметка с депозирани 100,077,43 лв., от която може да се изтеглят парите $50 000, за да се платят за хеликоптерната застраховка за издирването и спасяването в Хималаите на човека, когото не познавам, но разбрах, че е имал мечти и дете" - написа Кристоф в личния си Facebook профил и публикува снимка на банковото извлечение.

Не вярвам в нашите политици - на нищо, което казват. Познавам ги много добре! Също така не смятам, че е редно държавата да плаща от данъците ни, затова, като любител на екстремните спортове, смятам, че е редно ние сами да се поддържаме, категоричен е Човекът - паяк.

Сумата от $50,000 е гарантирана и чак утре може да се тегли в брой, тъй като от банката ме увериха, че един ден предварително до 13 ч. трябва да бъдат уведомени, обясни Иван Кристоф.

Това бяха парите, които бях заделил за Спасителния фонд , който основавам, но и аз имам син на тази възраст и или се действа на момента, или просто не даваш празни надежди и приказки, заяви Човекът - паяк.

Иван Кристоф е роден през 1968 г. в София, от 1990 г. живее в Торонто, където бързо става известен и се превръща в атракция с рискованите си дейности. Катери се по външните стени на сгради, извършва сложни операции на труднодостъпни места, екип под негово ръководство ремонтира фасади на небостъргачи, подменя алуминиевата дограма на прозорците, виси от хеликоптер, прави снимки на обекти от въздуха. Взема участие в рисковани спасителни операции на места, където не стъпва човешки крак и всякакъв вид дейност за подобряване на сигурността.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

11.05 2018 в 10:33

Освен Човекът-паяк и Батман също може да помогне с някой лев. Нали е милионер.

12024

1

Браво на Иван Кристоф. Така се прави. Жалко, че хеликоптерът се бави заради сложните отношения между Китай и Непал.
 
X

Да помогнем на украинските деца!