Quantcast

Бургас си иска блокираните в КТБ пари от държавата

OFFNews Последна промяна на 09 септември 2014 в 07:43 3433 6

Снимка Бедрос Халваджиян

Общинските съветници на Бургас днес ще заседават извънредно за получаването на заем от държавата заради потопа. Морският град ще поиска 20 млн. лева - пари, които Бургас има, но са блокирани в КТБ, съобщава bTV.

Общинският съвет се надява парите да бъдат възстановени от банката след отварянето ѝ.

Част от парите ще бъдат използвани за ремонт на разрушената инфраструктура.

Ще бъде гласувана и по 6000 лева финансова помощ за подпомагане на семействата на двете жени от Бургас, които загинаха в потопа.

Бедственото положение в засегнатите от пороите общини в Хасковска област - Димитровград, Харманли и Симеоновград, се очаква да бъде отменено преди обед.

Равносметката от наводненията в Хасковско е 200 пострадали къщи, два скъсани язовира, 6 разрушени диги на реки, един отнесен път, стотици удавени животни и хиляди декари земеделски земи под вода. За парична оценка на щетите все още е рано.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.09 2014 в 15:03

Днес Главпрокурора ще разясни на целокупния бугарски народ ЩО Е БАНКОВА ПАНИКА, и как Главпрокурора организира престъпно БАНКОВА ПАНИКА на 13 юни в КТБ (3 патрулки, 1 бус и 10-на полицая с х 2 пищака). В резултат на престъпно организираната от Главпрокурора на 13 юни банкова ПАНИКА от 13-20 юни от КТБ са изтеглени главно електронно 1.3 млрд ЛИКВИДЕН ресурс (отишли 860 млн в Булбанк, 250млн в Пощенска, Париба, Алфа и т.н. все НЕбългарски банки), От доклад на квесторите в КТБ са останали още 500 млн бързоликвидни активи, КОИТО сега се харчат за издръжка на квестори, служители и одитори.
ОБЩО ДУПКАТА в КТБ в резултат на престъпното организиране 13 юни БАНКОВА ПАНИКА от Главпрокурора е приблизително 2 МИЛИАРДА лева.
Кой ще върне 2 млрд ресурс в КТБ за да заработи, как се връща огромен ресурс в БАНКА, в условия на конкуренция, това питаме, ЧАКАМЕ ОТГОВОР!!!!!!
НЕ НИ ТРЯБВАТ ЛАКЪРДИЙКИ на Главпрокурор и на разни конкурентни тъпаци, водени от лакомия за тяхна печалба (банки и други), лакърдийки на Главпрокурора “що е това банкова дейност”, “що е това банков надзор”, “кражби в чували и т.н.
ХИТРЯГАТА Главпрокурор се опитва с лакърдийки да се измъкне от отговорност за организираната на 13 юни банкова ПАНИКА, и за щетата от 1.3 млрд на КТБ
ЗА ТАЗИ ЩЕТА от близо 2млрд (т.нар дупка в КТБ) ще осъдят държавата БГ по закона, и в Стасбург и държавата БГ ще плати .. данъкоплатците ще платят!

09.09 2014 в 12:31

Важното е, че щом не виждаш коя е единствената партия, която прави нещо ЗА България, то ти си против самата България. Мен това ме интересува. А как точно си против и предаваш страната си, не ме вълнува...

09.09 2014 в 12:30

Ми за кои си - за зелените? за бареков? то е като да кажеш - не, не съм педераст, хомосексуалист съм :D

09.09 2014 в 12:04

04, стига с това ограничено мислене, ако не сме за ГЕРБ, значи сме за БСП. Аман от гладки мозъци. Никаква разлика няма и между двете, кукловодите са едни и същи...

09.09 2014 в 08:51

че държавата ли ги е накарала да си държат парите в тази гнила ябълка, сега да си сърбат попарата

09.09 2014 в 07:56

Цецо ще си яде плескавица при комшиите. Дидо нокой няма и да го тъси. А ние ще си плащаме сметката за КТБ....