BTL Industries: Интегриране на нови технологии в медицинската апаратура в България

Висококачествени уреди в помощ на физиотерапията, проектирани да облекчат болките и да укрепят тялото, само с няколко процедури

OFFNews 29 март 2017 в 13:02 4047 0

Какви са последните тенденции в света на медицината? Накъде е ориентирана медицинската апаратура? 

Само и единствено към напредък и усъвършенстване, доказателство за което са богатата гама хай-тек продукти на БТЛ в помощ на физикалната медицина.

Всички съвременни клиники се доверяват на модерното оборудване, което интегрира революционни технологии и измества вече остарелите методи, като хирургическа намеса или физиотерапия, в която пациентът е активен, а уредът е помощник.

Какви са възможностите на съвременните апарати за физиотерапия?

Процедурите с тях са напълно безболезнени, пациентът е пасивен, не се налага да извършва усилия, а някои от уредите дори не докосват тялото. Безконтактно лечение, ергономичен дизайн, дистанционно управление, кратки сесии, без странични ефекти и преди всичко бърз оздравителен период са само част от предимствата на новото поколение апаратура, която вече е достъпна в голяма част от клиниките в България.

Уредите на БТЛ за физиотерапия надеждно се справят с болката в ставите и мускулите, предпочитани са за раздвижване след операция, ускоряват възстановителния процес, дори намират приложение в спорта – за подготовка на спортисти или за лекуване на контузии. Една от съвременните разработки на компанията е апаратът BTL-6000 High Intensity Laser. На апарата предварително се задава програма, съобразена с индивидуалните нужди на пациента, за да се постигне максимален резултат при всеки пациент.

Модерната медицинска апаратура е създадена така, че да отговори на изискванията на съвременния динамичен човек – осезаем резултат още след първата процедура, безболезнени терапии и съкратен период на лечение. Физиотерапевтичните сеанси имат по-скоро релаксиращо, отколкото неприятно действие, а ефектът е почти мигновен. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!