Братът на Нидал Алгафари гонен от басейн, собственикът на прокурор

OFFNews Последна промяна на 03 август 2015 в 07:38 10850 15

Собственици на басейн в Свиленград ще бъдат разследвани за дискриминация, след като не са допуснили група сирийци в комплекса. Сред тях е бил и братът на Нидал Алгафари, който обяви, че ще сезира и прокуратурата, съобщи той по бТВ.  

Според служителите на заведението собственикът е забранил ползването му от бежанци и роми. По-късно групата с Басел Алгафари е пусната в басейна. 

Това е дискриминация, подобно нещо не може да се случи в европейска държава, категоричен е Нидал Алгафари. „Не се намираме в Африка по време на апартейда”, допълни той.

Алгафари обяви, че вече е говорил с шефа на комисията по дискриминация Кемал Еюб и се обърна към главния прокурор Сотир Цацаров с апел прокуратурата да се заеме със случая. 

Специалистът по пиар звъннал и на новия омбудсман Мая Манолова, която още не е встъпила в длъжност. Тя го „успокоила” като му казала, че във всички градове на страната е така. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.08 2015 в 22:10

Пидал Алганамквоси няма ли кой да го сложи на мястото му?

04.08 2015 в 08:25

Ясминке, вече уточнихме, че си мухалив евнух, скапан от мързел и бездарие. Мразиш всеки, който изкарва пари с честен труд.

Имам новина за теб: Собственикът на басейна е предприемчив и си пази бизнеса от камикадзета препасани с експлозиви и миризливци (от всякаква раса и вероизповедание). А ти никога няма да имаш бизнес и вечно ще се пържиш от завист, защото си некадърен лентяй.

03.08 2015 в 23:56

Ябълка, а на бас, че Нидал и Мехмед са по-големи бизнесмени от тебе.

03.08 2015 в 19:44

Брях,чудовищно престъпление,брата на Нидал Алгафари !Прокурори,дискриминация и прочие!Я по-спокойно ,че кои са те ?Мангали,които нито сме ги канили нито нищо.Кои са те,че ще ни учат ,какво да правим в собствената си страна ?Народе опомни се!Надигни глава и си влез в ролята на суверен!Манипулират те наши и чужди гости.

03.08 2015 в 18:56

Ясминка, на бас, че ако скинари се опитат да отидат на този басейн, и тях няма да пуснат! Не защото са с бяла кожа, и не защото са без коса, а защото скинар означава неприятност.
Ама ти, Ясминка, сигурно до пенсия си бил канцеларски плъх на държавна служба и не разбираш какво е да правиш бизнес, да произвеждаш стока или услуга и да привличаш клиенти. Нямаш грам въображение и здрав разум.

03.08 2015 в 17:55

Стана ли ви ясно кое обединява българите? Не?
Расизъм се нарича и даже кучетата трича.

03.08 2015 в 16:26

Собственикът на басейна се е хеджирал от неприятности - от шум, мръсотия и рискове за сигурността.

На входа просто има фейс контрол, което си е съвсем нормално и включва всички, независимо от цвета на кожата и етническата им принадлежност.

И понеже циганите често не се къпят, а арабите често се взривяват на публични места, и бежанците, и циганите са попаднали в категорията на потенциалните неприятности. Проблемът не е в собственика на басейна, а в кандидат-клиентите, КОГАТО са мръсни, невъзпитани или потенциални камикадзе.

Мазния Нидал (мръсник, подлец и агент на ДС) забрави, че доскоро обикаляше по медиите и викаше как спасил брат си от изтезанията в Сирия. Ми млъкни малко, Нидал. Нали брат ти е жив. Ще преживее, че няма да ходи на басейн. Кое боли повече - да не го пуснат в басейна, или да режат месо от него в сирийския затвор!

03.08 2015 в 15:30

Не виждам нищо странно в това.Аз например никога няма да вляза доброволно в басейн пълен с мангали.

03.08 2015 в 15:29

По принцип басейнът си е гнусна работа, а когато вътре има и нещо гнусно като вонящо човекоподобно, въобще няма да вляза в басейна, тъй че собственикът не проявява дискриминация, а си пази бизнес интереса. Въпросът е до толкова ли сирийците са приличали на мангали, че ги е объркала охраната или е нов напън да се извоюват права и обезщетения за сметка на българите.

03.08 2015 в 10:11

Jeko не знам как четеш, но пише, че собственика на басейна ще бъде "даден" на прокурор.