Благотворителен търг за Боби на 9 декември

OFFNews Последна промяна на 04 декември 2014 в 16:51 2033 1

На 09.12.2014 г. от 20:00 часа BMM (Bulgarian Motorcycle Magazine) съвместно с бар Rock IT организират Благотворителен търг за Боби.

До 2010 г. Борис Христов е обикновен 23-годишен младеж, който учи, работи, забавлява се с приятели и кара мотора си, докато един ден не катастрофира и оттогава е в инвалидна количка.

Събраните пари от търга ще бъдат похарчени за лечение със стволови клетки, за да може Боби да проходи отново. Той се нуждае от 8 вливания, всяко от които е на стойност 5500 евро.

За да направим търга интересен и да съберем средства за Боби, ще имате възможност да наддавате за най-различни неща. Сред предметите има уникална аерографисана каска Ace of Spades, текстилни мото яке, панталон и ръкавици, както и карти за отстъпка от магазин Мото Акцент. За немоторизираните ценители имаме мобилен телефон, уникален комплект свещник и рамка, които са ръчно декорирани, колекционерска пишеща машина от 1962 г., луксозни детски книги и други интересни неща. Най-атрактивното предложение на търга е вечеря с домашно приготвени мото шницели в компанията на неповторимия Коста Атанасов - Джови - българинът, който обиколи света сам с мотора си.

Който иска, все още може да дари нещо, което да бъде продадено на търга. Повече информация за Боби можете да намерите в Брой 4 на BMM. А всичко, което към този момент е дарено, можете да намерите във Facebook страницата на списанието.

За доброто ни музикално настроение ще се погрижат страхотните Sugar DJ’s.

Адресът на бар Rock It е гр. София, ул. “Георги Бенковски” №14.

Дарителска сметка за набиране на средства: Банка ДСК
Пр|/Сметка 020000000020241064
IBAN: BG44STSA93000020241064
BIC CODE – STSABGSF
Титуляр на сметката – Борис Павлов Христов
РayРal: aaron000@abv.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.12 2014 в 18:23

Снощи беше Благотворителният търг за Боби в бар Rock IT.

От обявените 69 неща за продаване, не продадохме само 2. Търгът започна с идването на Боби (около 20.30 ч) и продължи почти до полунощ, само с една кратка почивка. Имаше и кутия за даряване на парички. Последен в списъка с неща за продаване беше Коста Атанасов - Джови. Тъй като той е човек с голямо сърце, предложи вечерята с него да бъде не само за 1 щастливец, който да го купи, а повече хора да дадат пари и всички да отидат на вечеря у тях. Равносметката е, че Джови ще има 12 гости на вечеря, които платиха общо 540 лева за това!

Общо събраните пари от продадените предмети, включително вечерята с Коста, е 3305 лева. В кутията за дарения пък имаше 663 лева, с което събраните парички на Благотворителния търг за Боби станаха точно 3968 лева!
Благодарение на прекрасните Човеци, които се включиха и в тази благотворителна акция за Боби, той ще може да замине за Москва и да получи едно от осемте му нужни вливания на стволови клетки. Боби обеща, че следващият път ще танцува на сцената в Rock IT.

Нещата, които не бяха продадени, както и други, които добри хора поискаха да дарят в последствие, ще бъдат продадени на онлайн търг за Боби, който ще стартира в най-скоро време.

Искам да Ви благодаря най-сърдечно, че публикувахте новината за събитието!