Без вода в части от центъра, кв. Изток и на още 5 места в София

OFFNews Последна промяна на 18 юли 2019 в 07:19 2110 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от компанията.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и пожарен хидрант на бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Промишлена“ до бул.“Монтевидео“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ ъгъла с ул. „Петя Дубарова“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоков“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Д-р Стамен Григоров“, по ул. „Тарас Шевченко“ от ул. “Самоков“ до ул.“Антон П. Чехов“
ул. „Чарлз Дарвин“ №13, №15, №17

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тарас Шевченко“ ъгъла с ул. „Д-р Стамен Григоров“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Аспарух“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул.“Георги С. Раковски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев“ ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Генадий“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Наум“, ул. „Свети Горазд“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Отец Генадий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Генадий“ ъгъла с ул. „Наум“.

Заради монтаж на пожарен хидрант на ул. „Летоструй“ местност „Бели брег“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Летоструй“ от ул. „Бели брег“ до края на улицата
ул. „Елин Пелин“, ул. „Сердика“, ул. „Кипарис“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ ъгъла с ул. „Баба Тонка“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Георги Бенковски“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Бенковски “, ул. „Масларица“, ул. „Св. Спас“, ул. „Могила“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски“ ъгъла с ул. „Рашовец“.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пролет“ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пролет“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подграмада“ ъгъла с ул. „Пролет“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, заявяват от ВиК дружеството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови