Без вода ще са на 6 места в столицата днес

OFFNews Последна промяна на 25 септември 2017 в 06:34 1257 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж на спирателни кранове на ул. „Върба“ в Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на с. Мрамор, с. Житен, с. Доброславци, ул. „Царско село“ и бивш стопански двор. 

Във връзка с ремонтни дейности на ул. „Кукуряк" в „Овча купел“ I, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Кукуряк“ от бл. 610 до бул. „Президент Линкълн“, района между ул. „Кърпикожух“, ул. „748“, ул. „Месечинка“, ул. „Кукуряк“, бул. „Президент Линкълн“. С понижено налягане ще бъде района между: ул. „Кукуряк“, бул. „Президент Линкълн“, ул „Безименна“ пред бл. 601/603.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царибродска“ в „Зона Б-19“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа по ул. „Царибродска“ от ул. „Д-р Калинков“ до ул. „Три уши“, по ул. „Три уши“ от ул. „Димитър Петков“ до ул. „Царибродска“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Орешковица“ в Бистрица налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на вилна зона „Градище“, вилна зона „Ловджийска чешма“
вилна зона „Беликата“ - ул. „Славей“, ул. „Невен“, ул. „Роза“, ул. „Малина“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Пресвързване на сградно водопроводно отклонение в жк. „Суха река“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на бл. 212, бл. 213, бл. 214, бл. 214А – висока зона.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Босилек“ вилна зона „Симеоново - север“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа по ул. “Босилек“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Света Мария Магдалина“, ул. „Д-р Кръстю Кръстев“ по ул. „Вельо Топаловски“ от ул. „68“ до ул. „Босилек“

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Освобождение“ в жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа по ул. „Освобождение“ от бул. „Възкресение“ до бул. „Вардар“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови