Без вода ще бъдат в части от седем района на столицата

OFFNews Последна промяна на 30 януари 2018 в 06:20 2146 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Деян Белишки“, жк. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Деян Белишки“ от бул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Силиврия“,  ул. „Силиврия“ от ул. „Деян Белишки“ до ул. „Славовица“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Нарцис“, с. Лозен, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на ул. „Съединение“, ул. „Кирил и Методий“, ул. „Ралица“, ул. „Ален мак“, ул. „Мусала“, ул. „Мургаш“, ул. „Нарцис“, ул. „Хризантема“, ул. „Латинка“, ул. „Незабравка“.  

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борова гора“ с. Кокаляне, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. Борова гора, ул. Батийница, ул. Люляк от ул. Падинето до ул. Батийница,  ул. Явор, ул. Латинка, ул. Теменуга от ул. Батийница до ул. Борова гора, ул. Калина № 15.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и изграждане на битова канализация на ул. „Стара планина“, с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. “Стара планина“ от ул. „Вършец“ до последната спирка на „Масов градски транспорт“. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Княз Борис I“ , гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:00 часа на ул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Трапезица“ до ул. „Княз Борис I“, ул. „Княз Борис I“ от ул. „Антим I“ до ул. „Трапезица“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови