11:10 ч.: Централна поща продължава да не работи

Юлиан Христов, Александра Маркарян 03 май 2016 в 11:13 4817 0

Централна поща продължава да не работи към 11:10 ч., показа проверка на място на репортер на OFFNews.

Охрана спира клиентите с думите: "Съжалявам. Има проблем със сървъра". Блокирана е изцяло услугата за изпращане на пратки. Данъчни декларации обаче се подават без проблем. 

Не е ясно кога Централна поща ще заработи на пълни обороти отново.

OFFNews съобщи за проблема тази сутрин, след като се сблъска с неработещата поща в центъра на София. На въпрос дали друг клон на Пощите обслужва клиенти служителка там отговори, че "навсякъде е така". На телефона на пресцентъра и на телефона за връзка с клиентите не отговаряше никой - нито преди, нито след официалното начало на работния ден. След 10 ч. с OFFNews се свърза ръководителката на "Връзки с обществеността" Дора Цветкова, която заяви, че сме си измислили информацията, че има проблем в страната, че проблемът е бил само в Централна поща и че той отдавна бил решен. Дори заповеднически ни посъветва по повод публикацията: "махнете го това".

Днес е последният ден, в който могат да бъдат подадени данъчните декларации за облагане доходите на физическите лица. Много хора подават декларациите си именно по пощата. От утре неподалите подлежат на глоба.

От "Български пощи" уверяват, че пощите ще обслужват клиенти, докато има чакащи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!