Кредит с лошо ЦКР? Вече е възможно

OFFNews 25 юли 2023 в 14:46 550 0

stikcredit
Stikcredit

Лятото е в разгара си, жегите чупят термометрите, а вие стоите по цял ден и гледате снимки от плажа в социалните мрежи. Заплатата никога не достига, но кредитната ви история не е в най-добрата си форма и не можете да получите от никъде заем, за да реализирате летните си планове. Ако това ви звучи познато, не се притеснявайте, има хиляди други хора като вас, но за тези проблеми вече има решение!

StikCredit.bg предоставя решение под формата на бърз кредит с лошо ЦКР. Финансовата институция предлага иновативно решение за хората, които нямат перфектна кредитна история. Стик Кредит разбират, че много хора изпитват финансови затруднения и невинаги успяват да платят задълженията по своите кредити на време. Това води до влошаване на тяхната история в Централен кредитен регистър. Традиционните банки и финансови институции имат силно ограничаващи политики от гледна точка на риска и не одобряват хора, които нямат перфектна кредитна история и доходи.

За щастие, напредъкът на технологиите доведе до създаването на иновативни кредитни компании като StikCredit.bg, които предоставят бързи заеми и на хора с лошо ЦКР. Това е възможно, защото финтех компаниите използват алтернативни данни, за да направят оценка на вашата кредитоспособност. Дори и да вземат предвид информацията за вашето кредитно състояние, тя не играе решаваща роля при вземането на решение за одобрение на искането ви.

Как работи?

От финансовата институция са разработили изключително лесна за работа онлайн платформа. За да кандидатствате за бърз кредит с лошо ЦКР, е необходимо само да имате валидна лична карта и българско гражданство. Процеса на кандидатстване става за няколко минути и е изцяло дигитален - без нужда да посещавате офис и да губите време в трафика.

Стик Кредит ценят доверието, което изграждат у клиентите си, като залагат на ясни и прозрачни условия, без скрити такси. Тяхното одобрение е наистина бързо, а целият процес изключително удобен. Може би най-добрата новина е, че дори и да имате лоша кредитна история, първият ви кредит до заплата ще бъде с нула процента лихва. Ако имате нужда от спешни пари и банките ви отказват кредит, не се колебайте да използвате техните услуги.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови