"Balkan Beat Box" се завръщат в София с нов концерт

Борислава Славова 16 октомври 2012 в 18:24 1510 0

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

На 25 октомври в Зала 3 на НДК "Balkan Beat Box" отново ще се качат на българска сцена.

След като през август миналата година музикантите завладяха българската публика, но технически проблем прекъсна шоуто, тази година "Balkan Beat Box" се завръщат в страната ни за истински качествено изпълнение.

Групата има зад гърба си вече 5 албума, като новият си проект "Give" от 2012 г. ще представят на феновете в България. Той е с по-засилено електронно звучене и ясно заявена позиция "срещу капитализма, корпоративната алчност, лицемерието".

Миксът от балкански фолклор, цигански пънк ритми, танцувална електроника, реге, рага и хип-хоп прави стила на "Balkan Beat Box" уникален.

Често музикантите са сравнявани с Manu Chao, Горан Брегович, Asian Dub Foundation и Shantel, но живите им изпълнения не могат да се сравнят с нищо.

"Balkan Beat Box" е група със световно признание. Сред хитовите им парчета са "Bulgarian Chicks", "Hermetico", "War Again" и "Move It".  

Организаторите от Event Ease съобщават, че всички, на които са преиздадени билетите миналата година между 29.08.2011 до 02.09.2011 в клуб "Порк Пай" и до 25.09.2011 в централния офис на Еventim, ще могат да гледат бандата, без да закупуват нов билет и само след предоставяне на преиздадените билети на входа на залата.

Промоционални билети се продават на цена 20 лв.,а след изчерпване на бройката им те ще струват от 25 до 35 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови