3 часа опашка за автографи върху новата книга на Иво Иванов

Симона Костадинова 03 юли 2014 в 21:16 53631 5

Над 3 часа продължава опашката за автографи върху новата книга на Иво Иванов. Българският журналист и автор на OFFNews, който от години живее в Kанзас, трябваше да представи книгата си "Кривата на щастието" от 18:30 часа в книжарница "Хеликон".

Още при идването му в книжарницата в 17:30 се изви опашка за автографи, която прекъсна само за няколко минути, когато Иво, представен от известния спортен журналист Камен Алипиев-Кедъра, разказа за емоциите които е преживял докато е писал историите в книгата.

След това Иванов продължи да раздава автографи. Към този час книжарницата продължава да е претъпката от хора, които все още чакат за подпис от автора.

По време на краткото представяне, Иванов благодари на събралите се. Той обясни, че според него всички присъстващи имат общо с него, защото са открили посланието в историите, които е написал.

Иванов обясни, че се надява с текстовете си да не дава само информация на читателите си, но и да провокира собственото им мислене и въображение.

„Чувствам се неудобно в центъра на вниманието. Не знам как да се изразя. Всеки един от вас може би е дошъл тук, защото поне една история от тези в книгата ми го е докоснала по същия начин, по който и мен. Много от тези истории за мен имат терапевтичен ефект. Много от тях съм чел само единствено в момента, когато съм ги писал, защото те за мен са били терапия. “, обясни Иванов.

Пред събралата се публика Кедъра и Иво Иванов си припомниха случки от детството си.

"Много се радвам, че откриването е точно в тази книжарница, пред години попаднахме тук с Кедъра, когато още беше кино. Гледахме „Плешивото куче“, след което избягахме от училище и го гледахме пак . На това място дължим може би 10 неизвинени отсъствия", разказа Иво Иванов.

Кедъра от своя страна сподели, че техният учител е бил убеден, че и двамата ще завършат в затвора, но за щастие това не се е случило до сега.

За нас е чест, че Иво Иванов е автор на OFFNews, публикуваните му текстове можете прочетете на тези линкове:

"В едно изречение"

"У дома"

"Невероятната история на сестрите Мочеану"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови