Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Задържаха биячите от Околовръстното, семейството се бои и за детето си

OFFNews 25 февруари 2016 в 07:57 48029 59

Снимка Нова тв

Задържани са мъжете, които вчера пребиха шофьор на Околовръстното в София, след като им свирнал с клаксон, заради агресивно поведение на пътя, съобщи МВР. 

Мъжете са охранители.

Служителите на СДВР са задържали четирима мъже на възраст между 25 и 46 години, заподозрени в извършен побой, съобщи МВР. Четиримата мъже, криминално проявени, са отведени в столично районно полицейско управление.

Работата по установяването на съпричастността им към извършеното престъпление продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

"Две коли постоянно изблъскваха пътуващите по околовръстното, едната ме засече, затова подадох сигнал с клаксон и се престроих в дясна лента. Двете бяха черни, със затъмнени стъкла", разказа пострадалият мъж пред Нова тв. 

Той е с три избити горни зъба, устата му е сцепена, има контузии в областта на носа и ръката. Човекът е бил принуден да спре, след като го притиснали двата автомобила.

„Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха”, разказва пострадалият.

През цялото време край тях са минавали коли, но никой не спрял. Съпругата му е в шок, семейството се притеснява и за детето си. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!