Quantcast

Сезонът на кретениите започна

Емил Йотовски Последна промяна на 16 септември 2018 в 07:53 8229 5

Много ми харесва сезонът на риалитата. Де го пипнеш телевизора и все риалити. Патриотично, феминистично, маскулинистично риалити.

Само джендърско няма.

Ама не тук-там по някой джендър, ами изцяло джендърско риалити. Лошо телевизиите. Не мислите в перспектива! Порицание! Както се казва, това е бъдещето и трябва смело да го погледнем. Десет джендъра по двадесет и четири часа да си правят тромбони (а в събота и неделя цугтромбони) и целокупния български народ да ги гледа в замая и захлас. Да се учи на бъдеще. Така де.

Риалити за бежанци също ще е добре. Те, милите, български не разбират, та може нещо и за тях да се измисли ама без да се говори. Само жестомимично. Нещо с ножове, овце, фереджета, джелаби и де да знам какво. Нещо тяхно си шоу по законите на шериата, разбира се.

Ами малцинствата? Нищо и за тях! Срам! Ромите не са ли хора? Я веднага едно риалити по направление. Да се питат нещо типично ромско. Да се видят проблемите им. Да кажем, да се питат: „Кой е първия ром кацнал на луната?“ То се знае, че е цар Киро, ама да се направи като шоу. Нали ме разбирате?

Ами за политици? Риалити състезание за усвояване на средства. В реално време и средствата и усвояването. Това ще се гледа от всички. Обещавам ви. И хората с есемеси да гласуват със за или против без значение какво. Дори е задължително да няма значение мнението на хората. Важното е те да дават пари. А после парите от есемесите също да се усвояват, като един вид бонус.

А защо не се направи и нещо за животни. Да кажем за безстопанствените кучета и котки. Нещо свързано с кокали и зооактивисти?

Ами шоу за вегани? Лапане на моркови в реално време. И мазане с „кръв“ от цвекло.

Ами за плеймейтки? Леле, това ще е супер. Ама само плеймейтки по корони и ленти. А после ще им пуснат некадърни футболисти от „Б“ група с една торба кока. Леле… За два месеца ще фалират порно каналите. Победителката ще спечели нови изкуствени цици и безплатен аборт, а победителят златна топка. Или направо две.

Но нека не мечтаем. Да се задоволим с това което имаме. А телевизиите, както виждате, се стараят и то не малко. Сезонът на кретениите започна. Риалитата де! Ура!

P.S. Моля, хора които не могат да изброят имената на последните десет момичета спечелили престижната и уважавана титла „Мис дупе“ да не коментират. Аман от неграмотници.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4403

5

tomysbg

17.09 2018 в 16:47

тъпо

22092

4

Стефан

16.09 2018 в 13:14

УтепА рибата!:) Отивам да се срамувам от завист.

12193

3

SC

16.09 2018 в 11:30

Аз пък не разбирам какво ви пречат цинично-саркастичните коментари на Йотовски. Щото накъдето и да се обърнете, виждате само култура и морал, нали?
Циничният свят изисква цинично отношение. Йотовски президент!

8016

2

Dimitar Atanassov

16.09 2018 в 09:57

Забележително слаб опит за сарказъм. Особено с поредното споменаване на понятието "джендър" - вместо да давате трибуна на смислени опити за обяснението му, за показване на безопасността му за култура, традиции (който си харесва менци и пафти, няма да пострада от разбирането на социалните полови роли), Вие предоставяте поле на опити като този, които не са никак просветителски, а като саркастична критика на статуквото са меко казано бездарни.

4568

1

Tabadatko

16.09 2018 в 09:09

Не разбирам, защо давате трибуна на човека. Дано не плащате за тези "материали". Спокойно можете да си ги пишете сами за 10 минути в метрото.