Шанс за живот за 28-годишно момиче след намесата на OFFRoad-Bulgaria

Вероника Шербанова 31 януари 2013 в 18:12 4945 2

28-годишно момиче постъпва за лечение в Александровска болница след намесата на OFFRoad-Bulgaria.com. Участници във форума събраха парите, необходими за преместването на момичето в софийската болница.

На 19 януари Доби от OFFRoad-Bulgaria.com написа, че 28-годишно момиче се нуждае от лечение в София, но семейството няма пари, за да плати за линейка.

Момичето се казва Семра Ихлеман и е от село Сини Вир, община Нови Пазар. Семра е приета в местната болница, след като получила трети инсулт. При първите два инсулта момичето постъпва в болницата в Шумен, но след кратко лечение я изписват, като казват, че не могат да направят повече за нея.

По думите на лекарите единственият шанс на Семра е да бъде преместена в София, където ще могат да ù осигурят лечение.

След поредица от разговори с лекари е уредено 28-годишното момиче да бъде прието в Клиниката по неврология на Александровска болница на 4 февруари. За целта обаче трябва да се наеме линейка и да се плати за лекар, който да придружи момичето до столицата. Семра е лежащо болна. Може да се поизправя малко, но състоянието ù не е за превоз с автомобил, обяснява участничката във форума. Момичето е дъщеря на наши бивши работници, добро и много трудолюбиво семейство, но крайно бедно. Бащата от няколко години също е болен, преживяват от пенсията му и от това, което си произведат или поработят на надник за няколко дни“, допълва тя.

„Моля всеки, който е съпричастен и е готов да помогне, с каквото е по силите и възможностите му, да го направи... Доказвали сте го толкова пъти, нека помогнем на едно младо момиче да живее! Не зная за сега каква сума ще е необходима но надали ще е толкова голяма, че да не можем да я съберем“, пише Доби и се оказва права. Събирането на пари сред участниците във форума започва още на следващия ден.

До 30 януари са събрани 1410 лева. „С тях ще покрием разходите по транспорта и придружаващия лекар, а парите които останат, ще дадем на майката за покриване на други неотложни разходи за момичето. Благодаря на всички за помощта и човечността!“, пише cveta68.

OFFNews ще ви информира за състоянието на 28-годишната Семра Ихлеман след постъпването ù в Александровска болница. 

Най-важното
Всички новини