Стотици бягаха с Ивет Лалова на Huawei Spring Run

OFFNews 10 април 2022 в 10:06 6732 0

Снимка Ivet Lalova Sprint Academy

Стотици хора от всички възрасти се включиха в събитието Huawei Spring Run на стадиона в НСА, като имаха възможността да се “пробват” срещу най-бързата бяла жена Ивет Лалова.

Прочутата ни атлетка беше специален гост на проявата, която съвпадна с премиерата за България на новия смарт часовник Huawei Watch GT Runner, специално ориентиран към любителите на един от най-популярните и достъпни спортове – бягането. Най-многобройни бяха децата, като част от тях бяха от атлетическата академия на Лалова.

На старт застанаха и техните родители, както и любители на бягането от по-зряла възраст, които демонстрираха ползите от редовното спортуване. Преди общата обиколка Ивет сподели ценни съвети към всички любители как правилно да се настроят преди бягане, колко важна е загрявката и колко опасно е претренирането, защото може да доведе до неприятни последици.

Точно в това се състои и ползата от смарт часовник Huawei Watch GT, защото помага в следенето на резултатите от тренировката, включително показателите на организма, дългосрочния прогрес и много други.

Атлетката раздаде и множество автографи, като не отказа селфи на нито един желаещ."Благодаря на всички, които се включиха. Надявам се бягането да стане неизменна част от живота ви", каза Лалова.

За финал беше проведена томбола с над 20 награди от домакина на събитието Huawei Mobile. Голямата награда - смарт часовник Huawei Watch GT Runner, спечели невръстно момиченце, което беше дошло с родителите си - запалени бегачи, и братчето си. “Браво на детето, спечели часовник на татко”, възкликна Ивет, която изтегли номера на победителката. Други късметлии пък получиха едногодишен достъп до платено мобино приложение за бягане и тренировки и също си тръгнаха усмихнати от стадиона в НСА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews