Ивет: Изненадах се от себе си

OFFNews 05 август 2017 в 19:37 1653 0

Топспринтьорката ни Ивет Лалова не скри, че е много щастлива от класирането си за полуфинал на 100 м на световното първенство по лека атлетика в Лондон.

Българската лекоатлетка завърши трета в своята серия и си осигури място в следващия старт на шампионата, който ще се проведе утре (6 август).

"Симоне беше прав! Беше дълъг месец, в който аз наистина работих усърдно. Мога да кажа, че толкова старателно не съм тренирала от много време насам. Такъв режим и такава диета не съм се старала да имам от много дълго време. Дадох всичко от себе си, а Симоне каза, че ще се изненадам колко добре ще се почувствам още на първото бягане.

Беше ме страх малко от дъжда, защото аз съм лека спринтьорка и неблагоприятните условия ми влияят много. Имах късмет и наистина се изненадах. Почувствах много добре бягането", сподели Ивет пред bgathletic.com.

Тя ще участва и в още една дисциплина на шестото в кариерата си световно първенство - бягането на 200 м. Самата Лалова многократно е заявявала, че това е по-силната и по-любимата ѝ дистанция.

"За мен 100 м е загрявка. Реших да бягам, за да ми даде малко повече увереност, за да почувствам в какво състояние съм и да ми даде една добра подготовка за 200 м", оптимист е тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови