Руски звезди се крият от войната с Украйна в България

OFFNews 03 май 2022 в 11:57 16505 3

Снимка Kremlin.ru

Лариса Гузеева с Дмитрий Медведев след награждаването и с Ордена на Дружбата в Кремъл през 2011 година.

Популярната руска актриса и телевизионна водеща от Първи канал на руската държавна телевизия Лариса Гузеева е избягала от страната и се е установила в имота си на брега на Черно море в България, съобщиха руските медии, след като руснаци разпознали актрисата при нейна разходка в Несебър. Гузеева е заслужил артист на Руската федерация, а през последните години си е спечелила прозвището „сватовницата на Русия“ заради програмата „Дай да се оженим“, която води в Първи канал на Останкино.

Вестта за това, че във време, когато Русия провежда военна операция, Гузеева се е скрила в България предизвика раздразнение в руската публика, която реагира чувствително на информациите, че звезди на културата, шоубизнеса съвременния руски хайлайф напускат страната след нахлуването в Украйна. Московските медии и социалните мрежи вече заклеймиха като дезертьори Алла Пугачова и Максим Галкин, Ксения Собчак и Константин Богомолкин, Рената Литвинова и Земфира, Валерий Леонтиев и дузина други знаменитости, въпреки, че се оказа, Собчак и Богомолкин са изкарали отпуска си в Турция и вече са обратно в Русия.

Докато повечето нарочени за предатели или опровергаваха обвиненията, или ги подминаваха, Гузеева реагира в социалните мрежи с вулкан от ругатни. „Писали, „недожурналюгите“ такава *** и какво? По-богати ли станаха? Или може би по-щастливи? Лично аз на тия педе… им изпращам лъчи с проклятия. Дръжте, задавете се! А на моите скъпи последователи – щастие и добро!“, написа актрисата, цитирана от РИА Новости. Лариса Гузеева добави също, че наистина е в чужбина, но за да се лекува от прекаран през септември м. г. коронавирус. „Много работих, прекарах страшен ковид, последствията се опитвам да загладя в България“, допълни телевизионната сватовница, която има 2.1 милиона последователи в Инстаграм.

На 1 май звездата пусна видео с не по-малко популярната в СССР и Русия народна артистка на РФ и своя съименичка Лариса Удовиченко, която има над 120 кино роли. В петък Удовиченко навърши 67 и отпразнува личния си празник в компанията на своята колежка Гузеева и семейството си в крайбрежен ресторант. „Днес Лариса, моето момиченце, има рожден ден, ние сме в България, ето такава прекрасна маса, само един проблем има – забравихме да поискаме разрешение от средствата за масова информация, може ли да отидем, някак си без да питаме тръгнахме“, саркастично коментира Гузеева.

Руските медии напомнят, че водещата на „Дай да се оженим“ има апартамент за 220 хиляди евро в Равда в затворен комплекс с басейни, тенис кортове, кафене и фитнес център, в който съседка и е и Лариса Удовиченко. В същия комплекс собственици на жилища са телевизионната водеща от НТВ Лера Кудрявцева и певицата Надежда Бабкина, която има цели четири апартамента и в тях идват на почивка внуците й. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

3

редовно четящ

03.05 2022 в 17:57

Защо бягате, бе! Като гребахте с две шепи привилегии от бащицата не се чувствахте неудобно. Сега изведнъж всички се извъдихте пацифисти! Я марш обратно да си разчиствате л@йната!

2073

2

Johnny B Goode

03.05 2022 в 16:07

Радев да следи зорко да не им се нарушат правата нещо, че после ще ни денацифицират всичките.

75

1

230 млрд баксов

03.05 2022 в 12:58

Защо бягат от райха? Какво не им харесва там?