'Риболовна зона' по Viasat Explore и 'Чудовищни шарани' по Viasat Nature

OFFNews 04 октомври 2019 в 00:51 3381 0

Снимка Viasat Explore

"Риболовна зона"

Насладете се на риболова по Viasat Explore с всичките си любими поредици, които ще ви хванат на въдицата с незабравими риболовни радости и несгоди.

"Риболовна зона" по Viasat Explore можете да гледате всеки петък и събота вечер в 22:00 часа, а "Чудовищни шарани" по Viasat Nature започва всяка делнична вечер от четвъртък, 10 октомври, в 18:00 ч.


В поредицата Али Хамиди, Том Доув и Нийл Спунър се втурват да преследват чудовищни кралски шарани из цяла Европа и още по-далеч, за да уловят най-големите представители на вида в света, за които се смята, че могат да достигнат тегло над 225 кг.

Те имат възможност да се насладят на разнообразие от различни водни басейни - от реки до огромни вътрешни морета и дори ваканционни курорти, като същевременно се опитват да уловят и други видове, които се срещат в съответните страни, и се потапят в местната култура и кухня. Всеки епизод е зареден с напрежение и смях, които може да се очакват между трима близки другари на риболовна експедиция.

"Чудовищни шарани" Снимка: Viasat Nature

Тримата разкриват и различни хитрини и стратегии, които им вършат работа. В четирите епизода на поредицата водещите посещават Тайланд, Франция, Босна, Сърбия и Испания.

В събота, 5 октомври, е премиерата и на "Гигантите на природата отвътре" по Viasat Nature. Поредицата - носител на множество награди, разкрива интимните тайни на най-забележителните зверове в света. Всеки епизод представя дисекция, която отваря нова перспектива върху животинската еволюция.

Проследете приключенията на екипа на различни екзотични места, за да изследвате заедно с тях как екстремните условия на околната среда са създали странни и красиви животни като полярната мечка, кашалота и гигантската кожеста костенурка. Докато оглеждате отблизо невероятните животни, дисекцията им показва научната връзка между еволюцията и развитието. Не пропускайте да се насладите на природните чудеса отвътре навън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови