Полицаи сготвиха храна на самотна възрастна двойка

OFFNews 02 август 2017 в 10:59 3692 2

Снимка Questura di Roma

Любезни полицейски служители се притекоха на помощ на възрастна италианска двойка, след като съседите повикали помощ, след като ги чули да плачат в апартамента си.

Когато влезли в апартамента, полицаите видели 84-годишния Джол и неговата 94-годишна съпруга Мишел да плачат. Старците споделили, че не са били жертви на престъпление, но се разстроили, след като са гледали тъжни истории по телевизията. Възрастните хора обяснили, че отдавна не са имали посетители и са много самотни.

Докато чакали линейка да пристигне, за да провери здравето на двойката, униформените им приготвили топла храна. След това седнали да си поговорят с възрастните италианци като семейство.

„През периода на летните отпуски самотата може да ни притисне. Тези хора са били толкова самотни и отчаяни, че са викали от мъка. Тази задача е една от най-тежките, които е имала полицията – да помогнат на тъжна двойка да се почувства по-добре емоционално”, написаха добросъвестните служители на реда във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

2

рамбо

02.08 2017 в 12:35

Още като видях заглавието и бях сигурен, че това няма начин да се е случило в БГ. Всеки може да се сети защо. Макар ,че и у нас има хиляди оставени на произвола на съдбата възрастни хора, но разлика от Италия у нас на никой не му пука за това

12311

1

emilovf

02.08 2017 в 12:14

Колко малко е нужно за да бъдеш истински човек със сърце !