Пинк реагира на критики след снимка на децата си

OFFNews 16 юли 2019 в 13:36 3964 0

Снимка Инстаграм

Певицата Пинк реагира с остри думи срещу потребителите, които се опитаха да я наругаят, след като публикува снимка на децата си, които тичат през Мемориала на Холокоста в Берлин, Германия, пише Си Ен Ен.

С тази снимка певицата привлече негативни реакции, като потребители ѝ написаха, че мемориалът не е детска площадка и на такива места не може да се играе на гоненица.

Певицата отвърна с думите: „Берлин, обичам те!“, към който добавя: „За всички коментари – тези две деца са от еврейски произход, както аз и цялото семейство на майка ми. Самият човек, конструирал монумента, е вярвал, че децата трябва да бъдат просто деца, а за мен това е празник на живота след смъртта. Моля, пазете омразата си за себе си.“

Това не е първият случай, в който Пинк влиза в спор заради снимките, които качва.

През април по време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс, певицата съобщи, че не желае повече да публикува снимки на децата си, тъй като получава негативни коментари. Тогава ставаше въпрос за снимка, на която нейният син е без памперс.

„Плаках много след това, защото обичам да публикувам снимки на семейството си. Това е моментът в моя живот, с който най-много се гордея. Гордея се с децата си най-много от всичко, което съм постигнала. Хората обаче ме карат да не публикувам повече такива снимки“, казва тогава певицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови