Най-австралийското по Viasat Nature и Viasat Explore

OFFNews 05 октомври 2019 в 00:22 4221 0

Снимка Viasat Explore

"Австралийски търсачи на злато"

Най-новият сезон на супер успешните „Австралийски търсачи на злато“ дебютира по Viasat Explore на 7 октомври, понеделник.

За най-запалените фенове на поредицата каналът за мъже на Viasat World е подготвил 48-часов маратон с предходните сезони в събота и неделя, 5 и 6 октомври.

По-умерените фенове на Австралия могат да прекъснат за час в неделя, 6 октомври, за да проследят премиерата на „Ветеринар в пустошта“ от 14:00 часа по Viasat Nature.

В четвъртия сезон на "Австралийски търсачи на злато" (всяка вечер от понеделник, 7 октомври, в 21:15) се появява нов екип от щата Виктория. Неговата цел е да открие късове на стойност милиони долари, имайки предвид, че на тяхна територия е открито най-голямото наносно злато на планетата.

Докато новаците преследват чудовищната си мечта, опитните търсачи на злато планират нови операции, разработват нови територии и се отправят още по на север в суровите условия на Западна Австралия. Без да се страхуват от отровните змии, свирепия пек и собствените си слабости, златотърсачите преследват по-упорито отвсякога целите си за забогатяване.

Този месец Австралия превзе документалните канали на Viasat World. Рубриката „Дивата Австралия“ стартира по Viasat Nature още на 1 октомври и показва изумителни документални филми като „Големия бариерен риф“ на Сър Дейвид Атънбъро, „Магическата Австралия“ и „Дивата Австралия“ всеки делничен ден от 21:45 часа.

"Ветеринар в пустошта" (започва от неделя, 6 октомври, в 14:00 часа) ще ви срещне с Рик Фени - ветеринар с 40-годишен опит, семейството му и мрежата му от ветеринарни клиники, които показват какво е да се работи с животни в най-враждебните условия в Западна Австралия.

Рик е един от най-интересните ветеринари в света - от началото на кариерата си той се придвижва с каравана и поддържа този начин на живот оттогава. Той редовно се впуска в пътешествие от 3000 км през цяла Западна Австралия, за да посети отдалечени клиенти, ветеринарните си клиники и семейството си. Поредицата показва сина на Рик Ед - морски биолог и експерт по акулите, неговата дъщеря и колежка Луиза Фени и екипите от отдадени млади ветеринари, които работят в многобройните му клиники в Западна Австралия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови