Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Миа Фароу разказа за смъртта на 3 от 14-те си деца

OFFNews 01 април 2021 в 14:50 9067 0

Актрисата Миа Фароу разказа за смъртта на 3 от 14-те си деца - Там, Ларк и Тадеус, за да опровергае слуховете, които наскоро се появиха в интернет. Тя направи това с пост в Twitter. 

След като Там, Ларк и Тадеус не бяха споменати в документалния филм на HBO Allen 'vs' Farrow („Алън срещу Фароу“), в интернет се появиха спекулации за смъртта им. 

"Като майка на 14 деца, моето семейство означава всичко за мен. Докато аз избрах кариера, която ме изстреля в общественото пространство, повечето от децата ми избраха да водят нормален живот", написа 76-годишната актриса. 

Тя изтъкна, че уважава всяко едно искане на децата си, затова се съобразява какво публикува в социалните мрежи:

"Малко семейства са перфектни и всеки родител, който е губил дете, знае, че болката е непрестанна и безпощадна. Въпреки това в онлайн пространството се разпространиха злобни слухове, базирани на лъжи, относно живота на три от децата ми."

"Дъщеря ми Там си отиде на 17 след предозиране с лекарства, които ѝ бяха изписали за ужасяващата мигрена. Освен това тя имаше и сърдечно заболяване“, сподели Фароу. 

Актрисата написа още:

"Дъщеря ми Ларк беше изключителна жена, прекрасна дъщеря и грижовна майка за своите деца. Почина на 35, вследствие на СПИН, с който се бе заразила от предишен свой партньор. Въпреки болестта тя водеше пълноценен живот. Почина в болницата точно на Коледа, в ръцете на своя приятел.

Моят смел син Тадеус беше на 29 и живееше щастливо с приятелката си. Ние всички очаквахме сватба, но след като връзката му приключи рязко, той сложи край на живота си."

"Това са несподелените истини", добави Фароу. 

Всеки има своята битка, своята вътрешна мъка. Изпращам до всички моите най-добри пожелания и любовта си. С това завършва емоционалният пост на актрисата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!