Кои са 5-те най-забавни зодии

OFFNews 25 януари 2018 в 16:22 49853 0

Снимка Pixabay

Всички имаме поне един приятел, който е роден комик. Излизането с него винаги е чудесен начин за край на деня, защото знаете, че неговите истории не само ще ви развеселят искрено, но и ще ви докарат мускулна треска на корема. Представяме ви списък на 5-те зодии с най-добро чувство за хумор, които ще направят живота ви много по-забавен:

1. Близнаци

Винаги имат най-хубавите и забавни истории, които да разкажат. Те имат куп шеги и най-подходящите изрази за всяка ситуация. Близнаците са добри по характер, а репликите им са толкова умни и забавни, че приятелите им биха могли спокойно да ги нарекат „Шекспир на шегите“. Тези хора наистина притежават всичко нужно, за да бъдат истински комици.

2. Рак

Ракът може да прояви чувство хумор в много различни ситуации. Той ще ви посочи малките неща, които го карат да се смее, и ще ви накара да се смеете с него. Това, което го прави толкова забавен е, че винаги може да намери хумора в подробностите, които вие сте пропуснали. Да излезете с Рак винаги е забавно, защото шегите му са толкова очарователни, че винаги попада в центъра на събитията. С лекото си чувство за хумор той никога няма да успее да ви отегчи.

3. Скорпион

Скорпионът е много саркастичен. Той изглежда сякаш въобще не се опитва да бъде забавен, но всъщност обича да кара хората да се смеят. Не се страхува да казва неща, които са по-странни или ще поставят някого в по-необичайно положение. Саркастичните му забележки са невероятни. Дори когато се намирате в сериозна ситуация, той знае как да разведри настроението ви и постоянно ще прави смешни забележки за всичко. Хората могат да помислят, че коментарите му са малко груби, но знайте, че той просто се шегува.

4. Стрелец

Стрелецът може да намери нещо забавно в почти всяко преживяване. Той е този, който винаги има забавна история от живота си на приключенец, която да разкаже. Той ще преувеличи подробностите и ще добави сарказъм, за да направи историята още по-забавна. Понякога, за да накарат хората да се смеят, ще каже неща, които просто са странни. Стрелецът има репутация на шегаджия, който просто обича да се забавлява. Той не обича да приема нещата твърде сериозно, така че постоянно търси хумор във всичко.

5. Водолей

Водолеят сякаш е природно забавен. Понякога дори няма да осъзнае, че е казал нещо смешно, докато не види всички около него да се превиват от смях. Той знае забавни реплики, които карат хората да намерят забавното в различни ситуации. Водолеят казва нестандартни и различни неща и неговите „умни“ забележки могат да накарат всеки да се усмихне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!