И Шайло-Нувел се отказа от фамилията на баща си Брад Пит

Янка Петкова 01 юни 2024 в 17:18 13530 0

Шайло-Нувел

Снимка Getty Images

Шайло-Нувел

Шайло-Нувел, едно от биологичните деца на Анджелина Джоли и Брад Пит, подаде искане пред съда за смяна на името си, съобщи АП.

Танцьорката е подала молбата на 30 май, само три дни, след като навърши 18 години. В документите момичето иска вече да се представя само с фамилията Джоли, официално зачерквайки името на баща си, пише "Лос Анджелис Таймс".

Действието идва малко след като стана ясно, че 60-годишният актьор полага усилия да възстанови разрушената връзка с 18-годишната си дъщеря. Той се надяваше, че с навършването на пълнолетие Шайло ще започне да взима решенията за живота си сама, което ще му позволи да говори с нея без намесата на Анджелина Джоли.

Според множество източници, близки до Пит, бившата му съпруга умишлено настройва децата срещу него и не им позволява да присъстват на разрешените му от съда срещи с тях.

„Сега, когато Шайло е на 18 години, тя може да взима своите решения сама за връзката, която иска да развие с баща си“, казва човек от обкръжението на Пит. Той допълва, че ако все пак младата дама реши да стои далеч от него, актьорът ще уважи мнението ѝ и няма да се меси в живота ѝ.

Шайло, която участва с гласа си в "Кунг-фу панда 3", е първата, предприела юридически постъпки за промяна на презимето си, но и други деца на двойката, която се разведе след дълги съдебни спорове, не използват "Пит" публично през последните години.

Неотдавна това направи биологичната ѝ сестра Вивиан, която вече не използва фамилията Пит, а се представя само с тази на майка си. В програмата за новата пиеса на Анджелина, The Outsiders, в която Вивиан участва като помощник-режисьор и продуцент, тя е представена като „Вивиан Джоли“, а не като „Вивиан Джоли-Пит“. 

Първа в края на миналата година тази стъпка предприе осиновената Захара, която промени името си на Захара Марли Джоли.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх