Десислава Радева: Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?

OFFNews Последна промяна на 05 март 2018 в 10:33 52703 24

Снимка Канал 3

За мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. Това написа съпругата на президента Десислава Радева във фейсбук. 

Поводът са появили се коментари за тоалетите на Радева и на вицепрезидента Илияна Йотова на приема за националния празник на 3 март. 

Текстът на Радева: 

"Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!
Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни? 

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.
Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!

На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: "Да вземем да се уговаряме предварително, м?" Тя отвърна с усмивка: "Карай, току виж решили, че сме се уговорили."

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното. 

Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно - няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моят избор в личен план. 

П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12094

24

дони

07.03 2018 в 21:36

Поне да ти беше казала Nevena Nikolova да не сядаш с тази рокля, защото подплатата ти е "йовтинка" и се мачка, стрино! Но за хора, цитиращи Джеферсън, такива битовизми нямат значение, те са за плебса...

8740

23

Косьо Генчев

07.03 2018 в 12:48

Оценяме Ви и ние, госпожо Радева. Оценяме Ви ниско!
Дори бих написал и низко - няма да е грешно, относно нескопосаното Ви диалектно писание!
Не е хубаво да се изживявате като важна. Не е хубаво и да злепоставяте съпруга си с подобни изказвания. Все пак той е президент на България и не бих желал да го съжалявам, заради съжителството му с Вас.

12374

21

Emigirl

06.03 2018 в 15:48

Още ми е пред очите летният тоалет на Радев с потник и чехли...:D

16193

19

SC

05.03 2018 в 19:26

Важно - не. Смешно - определено да.

6000

18

Racho Kovacha

05.03 2018 в 15:26

Десито отново пропусна възможността да си замълчи и да се изложи по-малко.

77928

15

El Commandante

05.03 2018 в 14:24

Victimized не си прав брато, погледни го от друга гледна точка-у нас най се гледа какво? Не е Дискавъри и не са новинарските канали.
Дори ТВ Планета не е.
Най-много де гледат турски и индийски сериали. Факт.

Ей Богу, фризьорката ми и нейните две колежки могат с часове С ЧАСОВЕ човек да обсъждат роклята на Ферхунде, костюма и прическата на Орхан или както там се казват тея.
И при положение че си първа дама на народ от полумаймуни, то ти си ДЛЪЖЕН да си модна икона или нещо такова, щото МНОГО ЯСНО че тва ше е което ше се обсъжда.