Бизнесмен със сини очи: Кой е новият Ерген

OFFNews 11 юли 2023 в 12:26 9402 1

Александър Младенов

Снимка Скрийншот bTV

Александър Младенов

Успешен, млад, стабилен и с усет към успеха – това e Александър Младенов – мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтичното риалити „Ергенът“, съобщават от bTV.

Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в успешна световна марка, той не се страхува да взема решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство, пише във визитката на Александър Младенов.

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност.

Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Дамите, които копнеят да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света, могат да направят първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг.

Победителка в първия сезон на шоуто е Виктория Капитонова, която се оказа финалният избор на фитнес инструктора и модел Виктор Стоянов. Във втория сезон виртуозният пианист Евгени Генчев подари пръстена на модела Валерия Георгиева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

1

AntiZ

11.07 2023 в 14:13

"Бизнесмен със сини очи"(?!)
Щеше да е новина ако беше с жълти или с раирани. Както беше казал на времето доктор Филипов на едно заглавие в блъсковите парцали "куче ухапа човек", "не е новина, когато куче ухапе човек! Новина е, когато човек ухапе куче!" Бог да го прости, прекрасен журналист беше!
 
X

Да помогнем на украинските деца!