Австралия превзема документалните канали на Viasat World

OFFNews 01 октомври 2019 в 00:06 2992 0

Снимка Viasat Nature/Getty Images

"Дивата Австралия"

Австралия превзема документалните канали на Viasat World от 1 октомври.

Рубриката „Дивата Австралия“ стартира по Viasat Nature още в първия ден на месеца и ще покаже изумителни документални филми като „Големия бариерен риф“ на Сър Дейвид Атънбъро, „Магическата Австралия“ и „Дивата Австралия“(за точната програма следете https://viasatnature.bg/schedule).

Най-новият сезон на супер-успешните „Австралийски търсачи на злато“ дебютира по Viasat Explore на 7 октомври, понеделник, като за най-запалените фенове на поредицата, каналът за мъже на Viasat World е подготвил 48-часов маратон с предходните сезони в събота и неделя, 5 и 6 октомври (програмата е на: https://viasatexplore.bg/schedule/). По-умерените фенове на Австралия могат да прекъснат за час в неделя, 6 октомври, за да проследят премиерата на „Ветеринар в пустошта“ от 14:00 часа по Viasat Nature.

В "Дивата Австралия" по Viasat Nature (всеки делничен ден през октомври от вторник, 1 октомври, в 21:45 часа) сър  Дейвид Атънбъро е в Големия бариерен риф, в света на най-загадъчните и опасни животни и пътувате назад във времето до праисторическа Австралия. 

"Ветеринар в пустошта" по Viasat Nature започва от неделя, 6 октомври, в 14:00 часа. Поредицата ще ви срещне с Рик Фени - ветеринар с 40-годишен опит, семейството му и мрежата му от ветеринарни клиники, които показват какво е да се работи с животни в най-враждебните условия в Западна Австралия.


Рик е един от най-интересните ветеринари в света - от началото на кариерата си той се придвижва с каравана и поддържа този начин на живот оттогава. Той редовно се впуска в пътешествие от 3000 км през цяла Западна Австралия, за да посети отдалечени клиенти, ветеринарните си клиники и семейството си. Поредицата показва сина на Рик Ед - морски биолог и експерт по акулите, неговата дъщеря и колежка Луиза Фени и екипите от отдадени млади ветеринари, които работят в многобройните му клиники в Западна Австралия.

Всяка вечер от понеделник, 7 октомври, в 21:15 можете да гледате и най-новия сезон на "Австралийски търсачи на злато" по Viasat Explore.

В четвъртия сезон от "Австралийски търсачи на злато" се появява нов екип от щата Виктория, чиято цел е да открие късове на стойност милиони долари, имайки предвид, че на тяхна територия е открито най-голямото наносно злато на планетата.

Докато новаците преследват чудовищната си мечта, опитните търсачи на злато планират нови операции, разработват нови територии и се отправят още по на север в суровите условия на Западна Австралия. Без да се страхуват от отровните змии, свирепия пек и собствените си слабости, златотърсачите преследват по-упорито от всякога целите си за забогатяване.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II