26 април 2022 – стелиум в Риби. Вижте какво ни очаква

Лора Костова 26 април 2022 в 18:12 2105 0

Снимка pixabay

В астрологията стелиум се нарича, когато три или повече планети се намират в даден зодиакален знак по едно и също време. Тъй като планетата в определен знак може да повлияе на енергийните вибрации, стелиумът утроява този ефект.

На 26 април Луната преминава в Риби за два дни, а стелиумът включва и Венера /планетата на любовта, красотата и ценностите/, Марс /планетата на физическата енергия/, Юпитер /планетата на късмета/ и Нептун /планетата на вдъхновението/.

Този стелиум ще ни донесе надежда и ще ни помогне да подредим чувствата си, предрича астрологът Мека Уудс.
Ще бъдем по-сговорчиви и обзети от желанието да си помогнем един на друг.

Какво да очакваме от стелиума в Риби, според всяка от 5-те планети, участващи в космическото събитие:

Луна

Тъй като Луната управлява емоциите, престоят на това небесно тяло в Риби за два дни означава, че може да станем малко по-сантиментални. На 2 март имаше новолуние в Риби , което по същество създаде портал от безкрайни възможности. Тази енергия ще продължи и в стелиума на Риби.

За да гарантира, че тази заредена емоционална енергия остава положителна по време на стелиума, Уудс препоръчва да използваме медитация, за да се чувстваме балансирани.

Венера

„Венера обича да е в Риби. Тя може да свърши най-добрата си работа там, защото разполага с всички необходими инструменти“, казва астрологът. Тъй като тази планета управлява взаимоотношенията, ценностите и финансите, много от нас ще имат късмет с парите покрай стелиума в Риби.

Сега е времето да обмислите внимателно какво бихте искали да правите с живота си. Ако сте възнамерявали да започнете страничен бизнес, да се обвържете с потенциален партньор или сте планирали пътуване, което все отлагате, сега е моментът да направите всички тези неща.

Марс

"Марс не обича да е в Риби, но също така и не мрази да е там", обяснява Джей. Той е свързан с действие, амбиция и това, което обичаме да правим. По същество ориентираният към действие Марс е част от емоционалния стелиум на Риби /той е в „емоционалния знак“ от 15 април до 24 май/ и това означава, че нашите действия ще са по-добре обмислени, защото ще внимаваме да се съобразяваме и с другите хора.

Астрологът добавя още, че вярата, висшето знание и духовността може също да бъдат съществен компонент от влиянието на Марс върху стелиума, тъй като Рибите управляват 12-ти астрологически дом , а той е свързан със скърбите, загубата и скрития живот, както и с езотеричните практики.

Юпитер

Във връзка със стелиума Юпитер символизира разширяването на надеждата, вярата и взаимосвързаността с хората около нас. За да спечелим възможно повече от тази енергия, е добре да запомним, че въпреки различията, всички ние сме хора – което, в крайна сметка, ни прави еднакви.

Нептун

Като съвременният владетел на Риби, Нептун също е у дома в този знак. Тъй като това е планетата на вдъхновението, а Рибите вече са знак с „глава в облаците“, това разположение, което съществува от 2011 г. и ще остане до 2026 г., насърчава хората да мечтаят повече.

Независимо дали мечтите ни са професионални или лични, енергията на Нептун в Риби, към която се присъединяват другите четири планети, ще подпомогне тяхното реализиране. Така че, време е да сбъднем мечтите си!

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!