Заради дъжда 'Опера в парка' се връща на сцената

OFFNews 24 юни 2019 в 09:49 4143 0

Поради лошата метеорологична прогноза и невъзможността сложната озвучителна апаратура и сценичната механизация да се преместят в последния момент от парка на Военна академия “Г.С.Раковски” в Операта, спектаклите на мюзикъла “MAMMA MIA!” на 24 и 25 юни ще се играят на сцената на Софийската опера и балет от 20.30 часа.

За зрителите, които не са се осведомили за промяната, са осигурени автобуси пред Военна академия, съобщават от културното ведомство.

Десетото юбилейно издание на фестивала „Опера в парка” се провежда от 21 юни до 14 юли в парка на Военната академия „Г. С. Раковски”.

Тази година "Опера в парка" има изключително богата и разнообразна програма – две оперни продукции, три балетни и още толкова спектакли за най-младата публика. 

Всяка събота и неделя малките зрители ще срещнат приказните герои на втората сцена в парка на Военната академия, където ще се играят истински събития и случки от света на приказката – "Червената шапчица", "Вълкът и седемте козлета".

Пълната програма на фестивала „Опера в парка” ще намерите на: https://www.operasofia.bg/repertoar/festivali/opera-v-parka

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови