Ъпсурт с първия си концерт за новия сезон в София (видео)

ОFFNews 14 септември 2016 в 18:01 9455 0

Този петък най-колоритните съвременни БГ рапъри ще забият с банда си в столичния клуб "Mixtape 5" в първата дата от календара на новия сезон в нощна София.

На 16 септември ще можем да се насладим на култовия лайв на ЪпсурТ заедно с Мария Драгнева и бенд в състав: Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани). Ъпсурт Live Band е името, с което Венци, Буч и Ицо Хазарта назовават лайв проекта си, разтърсвал неведнъж клуба и многобройните им почитатели.

Ветераните в съвременното хип-хоп звучене бълват остроумия за вселената и околността от началото на 90-те и непрестанно „ъпгрейдват“ звучните си рими и до днес. Безспорни рап любимци на поне 3 поколения фенове, Ъпсурт са една от най-колоритните формации за живо редене на рими с неслучайно подбраната подкрепа на техния лайв бенд през последните няколко години.

Така на 16 септември Ицо Хазарта отново ще сподели защо „хип-хопът им е много по-добър от хип-хопа тй“, а заедно с Бат Венци, Буч и Мария Драгнева любезно ще те помолят да се „ослушаш“ и без „втора цедка“ да си припомниш кой е „звездата.“

Освен тях на сцената на "Mixtape 5" ще се появи и неделимата съставка от тази рап комбинация, а именно балет „Нова“ и DJ CASS. DJ CASS е нежната представителка от родната диджей сцена – един от най-изявените диджей селектори на рап и хип-хоп музика, неведнъж представяла ни в мнозина чуждестранни клубове и събития.

Вратите отварят в 22:00 часа, а билетите са по 10 лв. предварително и 15 лв., ако си ги вземете на място.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови