Великият комедиант Луи Си Кей за първи път на живо в София

OFFNews 20 юни 2019 в 16:01 4783 0

Един от най-великите живи стенд ъп комедианти - Луи Си Кей - ще изнесе за първи път шоу на живо в София по покана на Комеди Клуб София в Зала 3 на НДК на 23 юли 2019 година.

Билети могат да бъдат закупени онлайн на сайта на "Ивентим" или от касите на НДК на цени от 70 и 90 лв.

Шесткратният носител на наградата "Еми" има над осем stand-up comedy specials, между които „Shameless”, „Chewed Up”, "Hilarious", "Word – Live at Carnegie Hall", "Live at the Beacon Theater", "Oh My God", "Live at The Comedy Store" и последния, "Louis C.K. 2017". Луи е създател, сценарист и режисьор на печелилите многобройни награди шоута "Louie" и "Horace and Pete". През януари 2015 Си Кей стана първият комедиант, разпродал "Madison Square Garden" три пъти подред.

В това шоу Луи Си Кей ще изпробва нов материал. Шоуто ще съдържа нецензурен език и ще е подходящо само за пълнолетни. Затова и то ще започне в 21:30 часа вечерта и ще продължи до към 23:00 часа.

По време на шоуто няма да бъдат допускани смарт телефони, смарт часовници и други технологии, позволяващи записването на видео или аудио сигнал.

Луи Си Кей притежава всички права над съдържанието и материалите, включително шеги и скечове (материалите), които ще използва по време на това шоу. Материалите не могат да бъдат копирани, превеждани, предавани по жичен и безжичен път, показвани по дигитален или аналогов път, дистрибутирани или пресъздавани Verbatim, нито в цялост, нито частично под никаква форма, чрез никаква медия или технология вече известна или технология, която ще се разработи в бъдеще без изричното писмено съгласие на Луи Си Кей. Всяко използване на материалите без писмено позволение от автора е строго забранено и ще бъде наказано по всички законови пътища за сметка на нарушителя.

Записвания по всякакъв аналогов или дигитален начин, включително водене на записки с лист и химикал, са абсолютно забранени и ще бъдете помолени да напуснете моментално.

Това събитие ще бъде изживяване без телефони и смарт устройства. Използването на телефони, камери, smart устройства и устройства за записване от всякакъв вид няма да бъде позволено в помещението на събитието.

Всички телефони, смарт часовници и подобни устройства ще бъдат обезопасявани, като се поставят в Yondr опаковки и бъдат разпечатани след края на шоуто. Любезно ви молим да не вземате smart устройството си на това събитие. Гостите ще съхраняват при себе си Yondr опаковката през цялото време, пишат от организаторите.

Всеки, който бъде забелязан да използва smart устройство по какъвто и да било повод, ще бъде помолен да напусне събитието.

Повече информация за шоуто може да намерите на страницата на събитието във Фейсбук или на сайта на Комеди Клуб София.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови