Ваня Щерева: Талантът има нужда от грижа

Щерева ще закрие пролетния сезон на специализираната поредица Е-Академия

OFFNews 13 юни 2022 в 16:01 1549 0

На 16 юни от 17:30 часа предстои последната среща преди лятната ваканция от специализираната поредица за личностно развитие Е-Академия на издателство Клет България. Гост ще бъде жената с много таланти - актрисата, певица и писателка Ваня Щерева, като за тема е избрала „Откриването и развитието на талантите ни“.

Всички желаещи могат да заявят участие тук.

Пред аудиторията Ваня Щерева ще представи своята гледна точка за талантите, възможно ли е човек да не открие своите, а и как да ги намери и развива. В живота си Ваня е пример именно за човек, който открива и развива талантите си непрестанно. Ще ни сподели личния си опит и има ли тайна за намирането на нашите дадености.

„Талантът е навсякъде. Свикнали сме да го търсим в артистични прояви, в спорт, математика, пиано… Но той понякога може да се крие в съвсем други детайли – може просто да си най-добрия производител на копчета. И да си щастлив с тези копчета, всяка сутрин да се събуждаш с нови идеи за нови модели, и да светиш от вълнение. За мен най-важно е да си щастлив със своята работа, да си удовлетворен. А това се случва само когато обичаш това, което правиш. Аз търсих таланта в себе си дълго. За този мой опит ще поговорим на предстоящата среща“, коментира Ваня Щерева.

Щерева е българска актриса, певица и писателка. Завършва „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. Стефан Данаилов и в края на 2002 г. прави своя двоен дебют на театралната сцена - с пиесата „Кукувицата“. В нея тя играе централната роля, но е и автор на музиката към спектакъла, заедно с Георги Георгиев от „Остава”. Ваня Щерева е една от малкото певици, които създават сами песните си – музика и текст. Автор е на над 100 български песни. Сега Ваня прави авторски бижута, пише и участва в събитията „Пощенска кутия за приказки“, както и създава съдържание за реклами.

Предстоящото издание на Е-Академия е последното преди лятната ваканция, а през октомври инициативата на издателство Клет България се завръща с още много известни гости и вдъхновяващи теми, спомагащи българските учители към личностното им израстване и развитие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews