Уикеда, Керана и космонавите и Cool Den ще слушаме на Бузлуджа

OFFNews 24 юни 2024 в 14:05 1558 1

Open Buzludzha

Снимка Open Buzludzha

Open Buzludzha

Фестивалът „Open Buzludzha” направи warm-up парти в „Строежа“ и там обяви трите фантастични тематични партита на горска сцена, които очакват гостите на събитието от 8 до 11 август в подножието на Бузлуджа.

Със специално warm-up парти в клуб „Строежа“ организаторите на фестивала „Open Buzludzha” представиха пълната програма на четвъртото му издание, което тази година ще се проведе от 8 до 11 август в подножието на монумента. Към вече обявените хедлайнери на основна сцена – Уикеда (8.08), Керана и космонавтите (9.08) и Hayes & Y (10.08), както и електронната програма на монументална сцена и внушителния 3D мапинг от създателите на Lunar, акцент в програмата ще бъдат и три фантастични тематични партита на горска сцена.

Тази година фестивалът ще си партнира със „Строежа“ и горската сцена ще се превърне в сцена „Строежа“  с три тематични зареждащи партита, които ще са в синхрон с програмата на основна сцена. Така в четвъртък (8.08), след Cool Den и Уикеда, купонът ще продължи в гората с Balkan vs. Punk/Ska Party, комбинирайки музика от български, балкански и международни пънк и ска банди. В петък (9.08), след Funkilicious и Керана и космонавтите, забавлението ще прерасне в легендарното Stroeja Retro Party с любима музика от 70-те, 80-те и 90-те. А в събота (10.08), след Reaven (FR) и Hayes & Y, рок изживяването ще продължи с Indie Rock Party с добре познати рок хитове и нови рок парчета.

Тази година за първи път по време на фестивала освен да се забавлява, всеки, който „не може да излезе от офиса“ ще може да работи в специално организирания горски co-working space. Споделеното работно пространство в гората разполага с всичко необходимо - интернет, работни места, електрическо захранване и най-вече чист въздух, гора и прохлада в природата. Още от четвъртък сутринта, 8 август, гостите на събитието ще могат да работят на тихо и спокойно, и най-вече на една ръка разстояние от основна сцена и забавленията на фестивала. Повече информация за програмата и всички възможности на място, можете да намерите в сайта на събитието и в каналите в социалните мрежи, както и на място довечера в „Строежа“.

Билетите за Open Buzludzha 2024 от 8 до 11 август можете да намерите тук.
Подробности за къмпингуване на палатка ще намерите тук.

Ето и пълната музикалната програма на ОСНОВНАТА СЦЕНА (поляната пред хижа Бузлуджа):
ЧЕТВЪРТЪК - 08.08.24 – официално откриване / Greesh / Cool Den / УИКЕДА
ПЕТЪК - 09.08.24 - Two Cities One World / Jupiter 7 / Funkilicious / КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ
СЪБОТА - 10.08.24 - Heptagram / Woomb / Reaven (FR) / HAYES & Y

МОНУМЕНТАЛНА СЦЕНА (с електронна музика и 3D мапинг всяка вечер):
ЧЕТВЪРТЪК - 08.08.24 - Matizze / DIMO BG / Dan Tanev / Icaka
ПЕТЪК - 09.08.24 - Relina / Koi Lopa / PISTAMASHINA / VERSUS / Steph
СЪБОТА - 10.08.24 - Lile / The Foreigners / YOR (FR) / PACHO / Fey

Програма на ГОРСКА СЦЕНА – СТРОЕЖА с DJ Антон Христов:
ЧЕТВЪРТЪК - 08.08.24 - Balkan vs. Punk/Ska Party
ПЕТЪК - 09.08.24 - Stroeja Retro Party
СЪБОТА - 10.08.24 - Indi Rock Party


Подробности за ДНЕВНАТА ПРОГРАМА с 10 незабравими БУЗЛУДЖА ИЗЖИВЯВАНИЯ от 8 до 11 август, можете да разгледате в сайта им.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Какво говорят руснаците за F-16