"The Flying Detachment' ще открият за 'A Pale Horse Named Death'

OFFNews 09 септември 2019 в 14:49 2090 0


BGTSC представя: The Flying Detachment. Да, точно тях ще видим вечерта на същата сцена преди A Pale Horse Named Death. Концертът ще се състои този 20 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5 и е част от турнето „Season Of The Dead Tour 2019”, представящо най-доброто от бруклинските легенди!

The Flying Detachment: Трептящ, нажежен въздух, който изкривява формите на света стоящ от другата му страна. Тежки земни пластове се разместват под краката ви, обзема ви чувство на неизбежност, но в следващият момент като с магия картината се променя на нощен морски бряг, чийто вълни ритмично повтарят с мелодични гласове "Ела при нас". Правиш крачка напред и вече се намираш на път към звездите, излезнал от собственото си тяло, усещайки се лек, безгрижен и най-после успял да вникнеш в смисъла...

Това са част от емоциите, които The Flying Detachment умело обрисуват посредством изразните средства на тежкия и задвижващ мулти-фейз стоунър рок. Барабани, бас, две китари и два гласа се сливат в музика, която е едновременно тежка и мрачна от една страна, но мелодична и рееща се от друга. Малко повече от четири години след първото си участие, групата е натрупала километри в това число и заедно с някои от най-известните имена в съвременната стоунър сцена, като Truck Fighters и Sasquatch.

В края на 2018 групата издаде дебютният си албум "Eyes in the Stars, Life in the Mud" подкрепен с ударно балканско турне.

Не пропускайте една от дълго чаканите дарк метъл групи за първи път у нас с подкрепата на една от най-впечатляващите родни формации.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови