Театър "Българска армия" започва 2017 г. с 6 комедии

ОFFNews 04 януари 2017 в 16:07 5572 0

Снимка от "Много шум за нищо".

Театър "Българска армия" никога не е крил възгледа си, че смехът е здраве, затова и през новата година той ще продължава да е верен на това си мото. По повода 2017 г. ще започне с 6 комедийни постановки, които може да гледате в ТБА.

На 9 януари /понеделник/ ще разберете „Колко е важно да бъдеш сериозен“. Комедията на Оскар Уайлд е истинско приключение. Сюжетът се завърта около сърдечните вълнения на две млади двоайки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия, в които замесените са Тигран Торосян, Владислав Виолинов, Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева – Нети, Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Мимоза Базова, Александър Дойнов, Пламена Гетова.

На 10 януари /вторник/ - „Да разлаем кучетата“ ще ви разсмива и забавлява с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека-кучето. Ситуациите и ироничните реплики са между Георги Кадурин, Стефка Янорова, Васил Михайлов, Милен Миланов, Иван Налбантов - Гост, Борислав Стоилов, Мирослав Косев, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Анастасия Ингилизова, Мирослав Пашов.

11 януари /сряда/ е денят, в който ще вдигнем “Много шум за нищо“ - гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на неспирен зрителски интерес на сцената на ТБА. Невъзможността любовта да се случи, да се постигне и да се разкаже ще пресъздадат  Милен Миланов, Иван Радоев, Гергана Данданова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Анастасия Ингилизова, Мимоза Базова, Калин Иванов, Ненчо Илчев, Александър Дойнов, Георги Новаков, Мирослав Косев, Мирослав Пашов, Стойко Пеев, Йордан Ръсин, Деян Георгиев.

12 януари /четвъртък/ Калин Врачански и Георги Къркеланов са главните герои в „Стреляйте по артиста“ - комедия, разкриваща съдбата на артиста в една действителност твърде близка до нашата, но за щастие разказана като увлекателна приказка, която ще ви донесе много усмивки. Спектакълът ви повежда в историята на двама пътуващи артисти, които стават свидетели на нелепи драми.

13 януари /петък/ тандемът Герасим Георгиев – Геро и Вальо Танев ще ви разсмеят с историята на добрия войник „Швейк“, който обича да пийва бира и да разказва своите невероятни истории от Световната война. „Знаете ли откъде започва упадъкът на една държава? Когато, поради изобилие от идиоти, спират да ценят истинските.” – една от истините, с които Швейк ще ви замисли след това разсмее и дори разплаче от смях.

14 януари /събота/ е финалът на смешната седмица със „Завещанието на целомъдрения женкар“. Най-желаният мъж в живота на много жени - Дон Жуан в ролята на самия Васил Михайлов, си спомня за своите велики любовни похождения и тайни, за които никой не предполага. Разберете кой е в действителност Дон Жуан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови