Storytel с оферта за Black Friday - аудио книги с 50 процента отстъпка

Венци Мицов 18 ноември 2022 в 10:55 29504 1

Storytel с оферта за Black Friday

Снимка Storytel

Storytel с оферта за Black Friday

Добре де, знаем, че отново сме в плен на лудостта, наречена „Черен петък“. И че отново ще ни залеят какви ли не реклами, а ние ще си купим какви ли не абсолютно ненужни вещи.

И без това вече купуваме само за да купуваме, сякаш да забравим времето преди 1989-а, когато хладилник се намираше, ако имаш късмета да си близък с продавачката. Иначе чакаш...

Впрочем, измежду всичките оферти за печки, телефони, съдомиялни машини и компютри с бързи процесори май забравихме, че има нещо много по-важно от това да притежаваме вещи. И това е мъдростта, затворена в книгите. Защото новият компютър ще остарее, новата пералня ще се задръсти от, как беше... котлен камък. Но знанието и духовното израстване, до което достигаме чрез общуването ни с литературата, ще остане завинаги в нас.

И така, понеже идват празниците и понеже все пак “Black Friday“ се е превърнал в част от живота ни, то “Storytel” ни изкушат с възможност хем да общуваме повече с книгите, хем да направим всичко това два пъти по-евтино. Няма как, празниците идват, а какъв по-хубав подарък от една аудиокнига?

Ами ето какъв – не една, а хиляди книги. Нали не сте забравили, че пълната библиотека на "Storytel", налична за България, е с над 500 000 заглавия, защото абонаментът дава неограничен достъп.

Впрочем, ето каква е офертата. Вие сте нов абонат на “Storytel”. И желаете да се абонирате, за да получите достъп до новите аудио книги на компанията.

От 18 до 28 ноември „Storytel” стартира кампанията си “Black Friday“, в която вие можете да се абонирате за аудиокниги с 50% отстъпка за 2 месеца. Тоест при стартиране на абонамента първите 2 месеца за вас ще са на цена 6,50 лева на месец.

А какво ще можете да слушате в аудиоформат – вижте и преценете сами.

През месец ноември “Storytel” пуска следните заглавия:

„Граничен пост 2“ от Дмитрий Глуховски

„Разум и чувства“ от Джейн Остин

„Момичето от влака“ от Паула Хокинс

„Малка книга за големите идеи“ от Даниел Смит

„Тънкото изкуство на съблазняването“ от Марк Менсън

„Полянка за снежни човеци“ от Иванка Могилска (с гласът на Силвия Петкова)

„Успехът и парите“ от Джон Кехоу

Декември пък идва със следните заглавия:

“Фрида. Да живее животът!“ от Кармен Доминго

„Зимата на нашето недоволство“ от Джон Стайнбек

„Разказът на прислужницата“ от Маргарет Атууд

„Сидхарта“ от Херман Хесе

И най-хубавото в кампанията на “Storytel” е, че всичките тези аудиокниги могат да бъдат ваши, без да нарушите празничния си бюджет.

Да, да, знам, че пак ще си купите пет таблета и седем лаптопа, които не ви трябват, но книгите на „Storytel” няма да ви попречат. А защо да не ползвате новата си машинка, купена на промоция, като именно с нея чуете романа на Джейн Остин?

Приятно слушане и весели празници!

И побързайте – офертата на “Storytel” е само до 28 ноември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови