Софийската филхармония осигурява 20% отстъпка от цените на комбинираните билети през август

OFFNews Последна промяна на 01 август 2018 в 14:10 1270 0

20% отстъпка за комбинираните билети пуска през август Софийската филхармония. Подаръкът ще ознаменува 90-годишния ѝ юбилей.

Концертната програма за новия сезон е разделена на 14 концертни цикъла, а само през август почитателите на класическата музика могат да закупят комбиниран билет за всеки от тях с отстъпка от мрежата на Ивентим.

Концертните цикли на Софийската филхармония са тематични и улесняват публиката при избор на събития според индивидуалния вкус. За почитателите на симфоничната музика интерес би предизвикал цикълът "Големите симфонии I", който стартира на 27 септември с концерт на виртуоза на цигулката Вадим Репин, на 26 октомври световно признатия ни диригент Павел Балев дирижира шедьоври от класическата музика, а поредицата продължава през целия сезон с участието на забележителни солисти от цял свят. Интересни за деца и родители са концертите за най-малките - "Фортисимо", а сред заглавията на концертните цикли откриваме "Шедьоврите на XX век", "Пианистите", "Руски приказки", "Магията на Бетовен" и др.

В официалните страници на Софийската филхармония и Ивентим ще откриете подробности за концертите в програмата на новия сезон. Първият забележителен гост е големия грузински бас Паата Бурчуладзе, който ще представи най-доброто от своя репертоар в Зала България на 21 септември.

През август билети за събитията на Софийска филхармония се продават на касите в мрежата на Ивентим, където ще получите отстъпка от 20% за всеки комбиниран билет за концертните цикли по ваш вкус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови