SOFIA LIVE FESTIVAL бе селектиран и във финалните номинации на European Festival Awards

OFFNews 20 декември 2022 в 11:12 899 0

SOFIA LIVE FESTIVAL

Снимка SOFIA LIVE FESTIVAL

SOFIA LIVE FESTIVAL

След отвореното гласуване за най-престижните фестивални награди в Европа - European Festival Awards, което стартира на 14-ти ноември, SOFIA LIVE FESTIVAL бе селектиран и във финалните номинации в категория „Най-добър нов фестивал“.

Гласувалите над 40 000 души от цяла Европа в основните публични категории са избрали 10 фестивала, които ще се борят за наградата „Най-добър нов фестивал“. SOFIA LIVE FESTIVAL е единственият фестивал от региона.

Дванадесетото издание на Европейските фестивални награди ще се проведе на 18 януари в Грьонинген, Холандия, където ще станат ясни и всички победители за 2022-ра година.

Тук може да се види краткия списък за 15 от категориите на церемонията: https://www.europeanfestivalawards.org/shortlists-2022, а наградата за цялостно творчество отива при датския Roskilde Festival, който тази година отпразнува своето 50-то издание.

SOFIA LIVE FESTIVAL е част от културния календар на столицата и получава пълна подкрепа от Министерство на културата.
Благодарим на Столична Община и Министерство на културата за доверието.

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook: https://www.facebook.com/sofialivefestival и инстаграм профила: https://www.instagram.com/sofialivefestival/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови