Снимането разрешено за концерта на Dark Funeral

ОFFNews 07 декември 2016 в 16:16 3472 0

Dark Funeral и Carach Angren ще свирят за първи път на софийска сцена този петък, 9 декември, в клуб "Mixtape 5". Това е едно от трите много специални събития, по време на които двете групи ще излязат с пълни репертоари. Същата вечер ще видим и две от любимите родни формации Lieveil и Cupola.

Програмата за вечерта по часове е:

- 18:30, Вратите отварят;
- 19:30, Cupola;
- 20:10, Lieveil;
- 21:00, Carach Angren;
- 22:45, Dark Funeral;
- 00:45, Очакван край.

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. Затова е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Само за това събитие снимането на артистите е разрешено. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на професионалните фотографи. Снимането от позициите между барикадите и сцената ще е разрешено само на оторизираните за това лица. Филмирането на събитието е забранено и подсъдно.

Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата на "Ивентим" в цялата страна. До деня на събитието цената ще е 42 лева. В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови