Само 150 души на GZA от Wu-Tang в Scratch

OFFNews 14 декември 2021 в 17:15 4069 0

На 10 март 2022 г. основателят на най-влиятелната група в хип-хоп музиката, Wu-Tang Clan, ще изнесе лимитиран концерт в най-ексклузивния софийски клуб SCRATCH. Партито е част от юбилейно турне, отбелязващо 25 години от излизането на албума “Liquid Swords”.

Поради концепцията за ексклузивност на SCRATCH от клуба ще бъдат пуснати в продажба само 150 билета за концерта, които можете да закупите тук.

След участия в Лондон, Виена, Стокхолм и Варшава на 10 Март се очаква в София суперзвездата да изпълни целият си албум “Liquid Swords”, както хитове на Wu-Tang и други колаборации от дългaта си дискография.

Gary Earl Grice, известен още като Genius, е роден през 1966 г. в Бруклин, Ню-Йорк. От малък взима активно участие в избухналата рап вълна като брейкденсър, графити артист и диджей. През 1992 г. заедно с братовчедите си RZA и Ol' Dirty Bastard, заедно с Method Man, Raekwon и още трима създават обявената за най-успешна за всички времена хип-хоп група Wu-Тang Clan. Текстовете на GZA са признати за едни от най-дълбоките лирики в рапа, като анализът показва, че той е едно от MC-тата с най-богат речник.

Програмата на клуб SCRATCH за декември включва топ изпълнителите от родната и чуждата сцена като Slatkaristika, Spens, Alex P, Bobo, F.O., Mom4eto, Djaani, Секта и много други. Заведението е на ул. „Позитано“ 22, а повече информация ще намерите в профила на SCRATCH

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews