Режисьорът на "Лудия Макс" ще снима още 2 филма по него

ОFFNews 15 януари 2016 в 18:53 5449 3

Кадър от филма "Лудия Макс: Пътят на яростта".

Джордж Милър, 70-годишният режисьор на "Лудия Макс: Пътят на яростта", обяви, че ще снима още 2 филма от света на Макс, въпреки че се появиха слухове за противното.

Милър, който получи номинация за "Оскар" за режисура с работата си по филма, каза, че журналистката, която го интервюирала миналата седмица, не разбрала какво ѝ казва - следващият му филм няма да е за Лудия Макс, но иначе има идеи за още ленти по него.

Той наскоро коментира и образа на императрица Фюриоза, изиграна от Шарлиз Терон, който феновете харесаха много. Режисьорът сподели, че преди не е мислел да я включи в продълженията си, но сега вече се замисля и ще се радва на предложения за сценарий, в който тя да участва.

"Нейното минало е доста интересно, а това е нещо, което едва загатнахме в първия филм. В него актьорите непрекъснато бягат, нямат време да се опознаят, като си приказват. Тя обаче оставя усещането, че е преминала през много трудности в живота си, което всъщност е основната черта на творбата - опитва се да добави основа на айсберга, вместо да оставя просто един видим връх, както обичам да казвам", коментира Милър.

"Лудия Макс: Пътят на яростта" спечели 375 милиона долара по света и получи 10 номинации за "Оскар", сред които и за най-добър филм.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!