Разпродадоха 4 зали за "Котки"-те, пускат билетите за още 2 представления

Студенти и учащи ще могат да купят билети на специална цена 45 лв.

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2017 в 18:09 6030 0

Почти три месеца преди първото гостуване у нас на световноизвестния мюзикъл "Котки" билетите свършиха и за шоуто на 14 май, което е последното за България в рамките на европейското турне на продукцията.

За всички, които искат да видят мюзикъла за първи път и все още нямат билети, "Котки" ще бъде представен още два пъти - на 13 и 14 май от 14:00 часа.

С това легендарният мюзикъл на Андрю Лойд Уебър поставя у нас своеобразен рекорд в историята на НДК: цели 6 поредни шоута на един и същи артист – 11, 12, 13 и 14 май от 20:00 часа (разпродадени), както и на 13 и 14 май от 14:00 часа.

Оганизаторите от АРТ БГ правят специален жест към всички студенти и учащи и им дават възможността да закупят билети от всички ценови категории на специална цена 45 лв. На входовете на НДК те ще трябва да представят заедно с билета ученическа или студентска книжка. В случай, че не разполагат с такъв документ при влизане в залата, билетите им ще бъдат считани за невалидни. За всички останали редовните цени остават същите – между 65 и 155 лв. в мрежата на "Eventim".

Мюзикълът "Котки" ще пристигне в България от Лондон с оригиналния си състав от 78 актьора като част от 100-членния екип, с който пътуват и 27 сценични работници. Цели 7 камиона ще превозят до София пищния декор, атрактивни костюми и техника на грандиозната продукция.

Мюзикълът ще открие официално пролетния фестивал на НДК "Салон на изкуствата" като един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови