Рамщайн парти в чест на създаването на българския фен клуб на групата

OFFNews 24 март 2014 в 19:12 3243 1

На 29 март в клуб "Black Lodge" ще се вдигне най-високоградусният купон в столицата след концерта на немските индъстриъл метъл легенди миналата година - Rammstein.

Повод за това е лелеяната инициатива по учредяването на фен клуб "Рамщайн България", който от 17.03.2014 г. вече е факт.

Малко преди началото на партито от 22:00 часа и по време на него ще се провежда записване на желаещите да станат членове на фен клуба.

За да се запишете, ще е необходимо да заплатите встъпителна членска вноска от 20 лв, която е еднократна и служи за изработване на клубна карта и други артикули, които ще получават членовете на фен клуба, и 20 лв. годишен членски внос. За лица под 18 години годишният членски внос е 10 лв.

Всеки, който се е записал през първите 4 седмици, ще получи членска карта с име и номер на нея, а за тези, които се запишат след това, картата ще бъде само с номер.

Засега записването ще става единствено лично - чрез среща с касиера на фен клуба или член на управителния съвет. Скоро ще бъде отворена и банкова сметка на името на сдружението, където да бъдат превеждани необходимите парични суми, а картата и артикулите ще бъдат пращани по куриер или поща.

По-този повод освен партито на 29.03 ще се организират и няколко сбирки на фен клуба, на които ще могат да се запишат всички желаещи.

Може да задавате въпроси и да намерите информация за сбирките и за всичко останало около "Рамщайн България" на официалната му страница, както и на фейсбук страницата и групата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!